Archive for the ‘Wedding Shoe’ Category

sepatu putih untuk nikah & sanding!

September 14, 2010
pic credit: shahril affandi
color color credit: saya

saya sangat suka sepatu putih saya. hehe. as u guys know saya & rina buat kasut dekat GAVY, ive wrote the experience, price bla bla in my previous entry. and sampai masa untuk pakai. my intention was nak buat 2 pasang sepatu one for nikah and one for sanding. sebab yang first buat ni agak awal so ada budget lagi masa tu for 2nd one, last2 tak jadi sebab malas nak pegi lagi and tunggu and rasa mcm takde masalah pakai yang sama since baju nikah & sanding dua dua putih, sekali harung jela.

and kasut ni definitely ada sentimental value sebab, notice the keronsang? gambar boleh dibesarkan, sila [right click] sila lihat dengan rapi brooch untuk sepatu belah kanan (from our view) and sepatu yang dipakai untuk kaki kiri, brooch dia ada warna pink pink sikit. the thing is brooch tu beli sama dengan brooch rina cuma brooch saya pure white, brooch rina white with pink shimmers, and masa buat asyraf gavy telah tersalah pasang, dia ingat sama je brooch tu, tapi tak, and i masa tu siap offer nak tulis nama, dia kata tak payah, sebab mmg ada sligt diff color brooch dia walaupun pattern yang sama, dekat mata kasar tak berapa nampak but both of us mmg perasan, haha, no problem, i love it to the max, atleast i have something that rina chose and she have mine, 1 each, hihi. and ofcos tak nampak pun, mmg tak nampak lah sebab kat kaki, no one will telek kasut tu except you yourself.

the cost of sepatu putih ini ialah myr130, cost of sepatu sahaja (plain) myr100 + bling bling brooch myr30 (sendiri beli) = myr130. gambar kasut diff angle ada lagi. nanti post in entry later later. haha.

weee, anyone nak sewa for nikah or sanding event? size 5. yah murah murah! sila email to hudabakar@gmail.com nawal tanya ada ke org nak sewa? haha. i pakai 2 hari sahaja on my post nikah photoshoot and masa reception dekat hall. then disimpan. pretty much like new.

gambar ni aku amik secara haram dekat website op yang telah meng-disable right click save picture as, aku amik guna snipping tools! haha jangan coba2 curi sebab nanti kene sue, ntah2 aku pun kena sebab dia belum release gambar ni officially to me. hehe. mintak ampun.

butterlymini nak pakai raya mcm glamor sgt! hihi..

Advertisements