Archive for the ‘SSF’ Category

♥ SSF pula ;)

July 12, 2009
minggu lepas nak ke ssf tapi tak sempat, dah lewat keluar dari ou… so minggu ini la…. ssf ni ada 2 bangunan, facing each other tapi dipisahkan oleh highway.. mula pegi yg more to barang2 besar mcm perabot untuk rumah, not much on deco..

lawa gila kan? fall in loveeeee with dining room & bedroom.. mmg banyak warna putih & off white.. sangat suci, bersih & lawaaaaaa… 😉 harga pun sangat lawa !!oh ini ialah ssf yang di pergi tadi, sekarang sudah sampai di ssf lagi 1… jauh juga nak menyeberang.. nape tak buat side by side je ek…teramat suka hantaran soft pink ini, sweet sangat.. 🙂 & juga bekas telur kain di bawah, design sangat classic..ssf ini ada ssf pelamin, cater for all those stuff for engagement, wedding.. tapi tak begitu banyaklah, for first timer expectation agak tinggi.. 😉 what ive got from here? ingat nak buat pot pouri favor masa engagement so jumpa dah bunjut yang sesuai.. n then ingat ada pillow untuk cincin, ada tu ada tapi tak deco lagi.. kat sini bekas untuk cincin pun agak murahla compare dengan kedai2 lain kat jalan tar… ssf kl belum tgk lagi.. maybe lagi banyak kot.. mesti ramai dah pegi kan 😉