Archive for the ‘Sirih Junjung’ Category

♥ sirih junjung & bunga pinang

September 17, 2009
tataula sirih nanti jadi diy ke upah org buat.. sebab kalau upah pun lebih kurang mcm beli sendiri & buat, oh what an excuse (: kat taman melawati tepi jalan kat telekom ada 2 pondok yg jual fresh flower which also take orders for sirih junjung.. tgkla mcm mana nanti.. and while bloghopping i found this : bunga pinang, usually letak kat sirih junjung tu.. previously i dunno where to get this, maybe ada kat kedai tapi tak sure kat mana, then coincidently masa bloghopping terjumpa blog yg jual…

bunga pinang sekuntum myr2.50.. quite nice sebab dah siap kuntum2 mcm ni..

complete package myr25, consist of few bunga pinang, kapur, tembakau, cengkih & gambir..

im gonna have this with a little bit modification on the complete package, hopefully sempat.. tau jela raya and whats not.. if not then bunga pinang only is also enough.. btw if interested do feel free to contact haiza @http://littlesweetbooth.blogspot.com/ : pic credit to haiza’s blog..
butterlymini im reading a new piece : a bad bride’s tale by polly william ♥
Advertisements