Archive for the ‘Shopping’ Category

♥ lets live it up..

July 4, 2009
almost 8pm baru sampai rumah, adlie sampai merah2 mata la tahan mengantuk, ape yg dibuat hari ini, sampai ou ambil tiket di gsc e-ticketing kiosk, dulu teruk gila mesin ni, bila tekan number 2 yang keluar number 3, tekan number 3 keluar number 4, hari ini ok tak buat hal, lepas itu bersama2 makan di : nandos hot peri peri…my appetite sangat hebat sekarang ni hampir licin juga makan.. adlie jangan cerita lagi hebat 🙂 dah habis makan jalan2 pegi jusco, kat counter dior mintak sample dior miss cherrie, bau dia sweet, soft pink pulak tu color… 2.30pm up for movie : transformers : sangat ganas & sakit dada dgn sound effect… dah habis movie pegi engrave initial & polish my hearts & arrows, boleh engrave up to 10 letters, i chose nuruladlie, better i guess, sama2 fair, sorang dapat 5 letters tak gaduh.. masa kena tinggal ring tu rasa takut sangat sa tu salah engrave, mula2 dia bg paper suruh tulis, bila dah tulis rasa kecik, then tulis lagi sekali besar besar siap explain ni L ni I, mesti bengang je sa tu, haha.. ouchhh… sangat tak tenteram for half & hour wondering around old wing, then dah dapat fuh, lega ! n sempat tgk hearts & arrows kat diamond, sangat sangat perfect ! then ofcourse one of the major thing to do today cari cincin risik, tapi selalunya macam tula, bila mmg intention tu nak cari takde, bila tak berniat sangat dipermudahkan.. its okay, cincin risik nampaknya kene take time.. cos yg agak fussy kali ini ialah adlie, for me i am seriously fussy on my cincin tunang 🙂 selepas itu, beli tea tree ini. .mmg dah nak habis, tak keluar cari, then hari ni baru nak beli, tgk2 ada promo beli toner & moisturizer or night cream then facial wash @ myr 1.. so belila ikut promo.. 🙂 i did not use any toner, sebab tea tree bau dia mcm ubat ubatan, then as suggested by sa amik seaweed, sebab kalau range vit e tak boleh mix dgn tea tree.. sa tu pun suggest amik whole set seaweed sebab katanya adik ni bukan ada pimple sangat lagi, hehe, tapi rasa tak confident sebab tea tree dah pakai since secondary school.. yela, dulu kan banyak pimple2, skrg ni more to rashes la kalau kat dahi, tapi ape pun rasanya kalau pakai 1 set seaweed mesti sweet mcm cik ian kan, hehe… oh ya, finally dapat maxis supplementary line, yay ! try survey jewelery shop kat new wing nampak pulak vienna bagel, dapat rasa : le chocolat fromage, nama bukan main, texture agat liat tapi sedap rasanya, maybe dah used to soft kinda donut mcm apple/jco..

lastly, hari ni banyak dapat small small thing & happy ! penat & haus rasanya.. so kita balik… ssf pun tak sempat.. 😦 next week la jawabnya.. sebab sampai sd dah kul 7.. so thats it yesterday stuff..