Archive for the ‘Receptionn’ Category

guestbook!

August 20, 2010

excuse the darkness and the unintended blur effect. tak sengaja. gelap sungguh gambar gambar tak tahu kenapa. dan ini je yang ada. dekat pic kawan2 ada but upload from my own first lah to be fair. xbanyak camwhore dengan guestbook ini. kerana guestbook super kelewatan. petang jumaat day before nikah baru dapat. siap tinggal dekat office reception sebab tak dapat nak meet up. dan kelewatan disebabkan diri sendiri. my vendor is my colleague. org ada printing company maka kita tolong la sebat dia. harga is harga kawan kawan. haha. bila dah kawan kawan mulalah terhegeh2 nak suruh buat. last minute. padahal salu jumpa. design wise simple gila simple. color putih sahaja. malas nak semak otak. haha. its just that pages tak berapa nak cukup! i hate you jinson! buat la lebih sikit. boleh dia ingat guest i 300 je hello. haha. dah la sume seronok tulis satu muka surat sorang. haha. nak nak marker pen pulak ayah letak. seronok ya. haha. but had fun reading all those silly silly wishes like this one in particular! yay!

pls click to membesarkan

oh ini teaser je (teaser pakai ss punya page, suka tak? haha), full coverage on wishes, advises, soothing words and such will be updated soon.. suka sangat baca, like million times baca, 1st night pun baca balik guestbook boleh? haha. bride to be sila buat guestbook, ull love it to the maximum.

butterlymini saya suka!