Archive for the ‘Picture’ Category

♥ horizontal mode..

July 2, 2009
i have this great fussy-ness, funny little thing :
kalau diri sendiri ambil pic atau pic diri sendiri diambil i MUST have it in a horizontal mode, never in a potrait mode.. wajib melintang! seperti ini…

sangat jarang, atau boleh kata tak akan amik pic menegak… kenapa melintang, simply because potrait mode bagi aku sangat sempit, bagi aku la, i dunno for others, melintang tu lebih luas mata memandang… 🙂 dah jadi satu kewajipan, macam penyakit pun ada.. hehe, n i have to bear in my mind kalau photographer for e-day & w-day mesti diremind-kan untuk snap pictures secara melintang… exception untuk situasi yang tak sesuai…

mcm ini pun ada… 🙂

Artpiece : credit to Zac Lee, Dasein Illustration Course Director

Advertisements