Archive for the ‘Menu’ Category

♥ Menu..

September 6, 2009
hari ni hari ayah mengkonfirmkan menu untuk hari tunang, since last time we booked our very own jiran : dapur azman, selang sebuah rumah je, dia mmg buat catering untuk org kawin & all sorts of event, tapi rasanya takde site/blog nak refer tu.. so tadi dia dtg nak discuss, so final menu ialah : nasi tomato, ayam madu, daging masala, jelatah, dalca, air, buahan.. kuih maybe nak add up, later la sebab tak cakap dgn ayah tadi.. terlupa.. pastu canopy dia bagi harga jiran, hehe, canopy w/o scallop, okayla tak mau incur so much cost, kalau kawin nanti okay.. 🙂 so bab makan/canopy settle.. mcm ni lah kalau famili ramai, belah mak ramai, belah ayah pun ramai.. so far mak dah ada call sikit2 sedara2 belah mak, pastu siap ada yg sms xingat jalan umah, sebab lama tak dtg.. hehe tetiba rasa lain pulak.. then kuar ke pasar ramadhan dengan adlie…

butterlyminiharap2 dapat main layang2 weekend ni 🙂