Archive for the ‘Lollipop’ Category

lollipop POP UPDATE!!

June 28, 2010
sawan lollipop kembali, if its not because of aty, aku takde kesempatan beli lollipop ini.. thanks to u again aty!! and bakal2 pembeli who came across my lolli entry also say thanks to aty as well pls? okay, on friday ayah drop by silver elegance and terus amik stok lolli.. and dalam pukul 2 tu ayah call tanya, eh nak beli yang heartshape 50g tu tak? haha, aku stress! bukan kita nak beli roundshape yang 30g ke? then rupanya ayah dah tersuka yang heartshape tu, 🙂 so beli heartshape 50g for sanding, and roundshape 30g for nikah.. love it! alhamdullilah.. dapat benda yang kita nak rasa puas, pulak tu harga takla semahal harga market.. ni consider borong jugak kot? but borong pun ada different type jugak kan.. so lets see the pics and comparison made by me just to give an idea how big the lolli lolli semua..
ini situasi semasa lolli dalam kotak, dia ada letak protection tu, ape ke namanya yg balut2 buah salu tu, haa dia balut lolli tu.. so kalau nak transport lolli tu tak la sumbing ke pecah ke.. 🙂

comparison roundshape lolli (140g)

haha, kita cerita pasal size pulak, lolli ni besar tak? besar okay! haha, sama besar dengan CD! teruja aku tgk sampai berebut2 lari turun tangga kat umah dengan bos, jerit2 tarik2 nasib tak pecah jek.. okay ni lolli yang berat 140g, harga myr4.90 (murah banyak, sb lolli berat 80g from famos amos is myr5.90, u do the math) ni beli satu je, jangan ingat aku beli banyak, haha.. aku kirim suh ayah beli..

comparison roundshape lolli with cd (30g)
comparison heartshape lolli and cd (50g)
heartshape lolli, 50g, myr1.50 (price before: myr1.80) color are various.. but personally i like the middle one, tak dapat convinced ayah beli color tu je, ayah kata campur is better.. okay loh..

lastly, lolli posing ramai ramai.. say cheese! 🙂

sekian, untuk contact dan sebagainya sila refer entry saya yang terdahulu, please click lollipop POP!!

butterlymini dengan ini, saya isytiharkan semuaaaaaaaa doorgift sudah SETTLE SETTLE SETTLE!!
Advertisements