Archive for the ‘Kursus Pra Perkahwinan’ Category

♥ kursus pra perkahwinan

June 15, 2009
i should start blogging earlier kan but kinda lazy, so the following following & following entry is a recap of what happened before yg tak sempat diblogkan… bulan 4 aritu dah berjaya ke kursus pra-perkahwinan @ wani pesona, setiawangsa.. hujung minggu dihabiskan untuk tujuan murni ini, mcm biasa la, every session sangat fun n full of info, tapi naik kematu jugak sebab lama, pastu kerusi dia sangat tak friendly, then sempatla chit chat ngan peserta lain, mostly diorang dah bertunang n tgh prepare nak kawin, aku je kot belum.. ape pun lega sebab dah lepas, btw nape rush? hehe.. ade la member ni kata syllibus pasni dah nak tukar so risau jugak then pegi la, tapi sangat besar hikmahnya g kursus kawin awal, mcm sangat terbuka hati nak proceed dengan level seterusnya… 🙂 semangat… yay! btw, wani pesona ni takdela se-gempak promotion dia, as diorang ni pusat kursus pilihan cari menantu, ada speaker yg penah jd jurunikah sultan brunei, ct, erra.. hmm..pas habis course ari ahad, pegi ou sebab adlie nak beli suar kat dockers… perkara wajib : makan- makan : chicken rice shop.. 🙂