Archive for the ‘Flip Flap’ Category

♥ sampai bawak masuk :)

June 14, 2009
di malam hari sambil ym, we browse thru the net for flip flap lagi, kat e-bay super duper expensive, kalah yang kat popular even sama je, n bercerita pasal kegilaan flip flap! rupanya dia bawak masuk flip flap ini ke dalam rumah instead of dalam keta.. siap mms, next meeting nak cari lagi 2, one for me, n one for him, again.. nak letak kat office.. 🙂
Advertisements

♥ first entry…

June 14, 2009
would like to start this blog as a documentation for our engagement preparation and further marriage… as well as every single thing that we go thru, but couldnt find the feel to start.. 🙂 so im gonna post today’s stuff.. the most recent that bring a mood to me..

Date : June 14, 2009, Sundae Sunday
Venue : The Curve & Ikano Power Centre, Mutiara D
Occasion : Dating 🙂
okay, today we went to curve, itupun it was last minute sebab ingat nak ke ou, tapi sebabkan nak cupcake… pegi makan dulu, lapar gile~ yay makan A&W… my last time was a very long long time ago masa kanak kanak… so terasa sangat sedap root beer with float… mine : mozza burger, adlie makan double cheese burger, we change 1 regular set to large sebab nak curly fries, so 1 root beer for him sangatla besar..

pas makan jalan takde tujuan sangat cos takde tgk movie so jalan kat ikano, pun nak cari flip flap… 🙂 pegi pet safari, oh sungguh lama tak pegi, even dah change pun tempat hamster, n tak se-interesting mcm dulu.. 😦 pastu tgk ikan yg plg aku suka, ghost fish, comelnya..
then we went to popular, mmg feel tu kuat kata flip flap ni ada jual kat popular, masa sampai kat ikano ada pegi 2 gift/birthday shop tapi takde, kat popular yay mmg ada! tapi adlie yg jumpa, hehe.. kat gift area, ada 2 je yg daun tu time ni aku kene sound dgn guard popular which i believe seorang foreigner, maybe india/bangla sebab amik pic, u have to delete the pic, pastu duk je sebelah, btw kitorang mmg nak beli pun la benda ni, masa keluar tu rasa nak tunjuk je, i bought this okay! 🙂 beli yang pasu warna cream, yg warna putih tu tak dapat put it on moving mode, ketat sangat suis dia, happy happy, misi berjaya… MYR39.80…

yang daun kecik pasu besar ni bit bulky n mahal skit, MYR59.80
flip flap ni banyak jenis, ada ori ada tak ada dari china ada dari japan, boleh baca kat wikipedia 🙂
.

then jalan g curve pulak, saya nak cupcake di cupcake chic : sebelah secret recipe ada gloria jeans sebelah gloria jeans ada cupcake chic…

cupcake chic, sebiji ialah MYR4.50, beli 2, saya punya kerana adlie tak nak.. beli, red velvet & black forest, sedap sangat 🙂

masa nak bayar parking, machine ini buat hal; kenala tunggu.. got stucked

selamat diletak, just tak lekat je lagi… mmg fun tgk dia flip flap di situ, super duper cute!

makan cuppies dalam keta.. black forest = sedap! n we off to : h.o.m.e.. a different home as for now… how i wish we could go back to the same, but i guess its not the time yet… 🙂