Archive for the ‘Crocs’ Category

♥ my crocs/my wake-up call!

June 22, 2009
last weekend sempat ke nilai, as ke nilai tu one of thing that i wanna do di masa masa sekarang, so pergilah satu family, masa nak pegi nilai tetiba ina call, she said please come over sebab dia dah pening arrange crocs, so pegila tgk, stress dengan mira the seller sebab warna banyak yg tak ada, im the luckiest agaknya, both color ada size, ina salah size, yang kak ya nak langsung takde, bie ada size color kena replace to the nearest shade of purple… so finally i got my malindi in cotton candy & brown patone straight from china, as well as some jibbitz for decoration purposes.. dah settle crocs gerak ke nilai..masa sampai nilai 3 mmg obvious banyak kedai kedai untuk org nak kawin, feel habis, mmg mcm2 la ada, from bunga telur, deco untuk hantaran bla bla..

tengok sampai pening, dalam pukul 2 along sampai dari seremban sebab dia bosan duk umah, then jalan2.. ada satu incident menyebabkan tak habis tour dekat nilai, and paling penting i believe ive got my wake up call already.. yay! 🙂 kata berangan nak buat deco hantaran.. last2 ive decided not to, outsource sahaja, tak ada ‘patience’.. have to let go my creativeness.. its okay asal kan tak pening… funny things was, im actually not that close with my father (we’re close but this situation are soo hard to explain), i mean i didnt talk alot with him, cuma yg important je salunya.. lebih close ngan mak.. bila kat nilai he seems happy, tgk2 kan brg for wedding, he even asked me the theme color for my wedding, masa ni sangat kelakar cos i said i want it in pink, then he said kawin in pink susahla lelaki nanti, then i said dia tak pakai baju melayu, then dia haaa? hehe ada miscommunication, rupanya he was talking bout my wedding, gosh sangat touched, engagement pun this october dia dah tanya for wed day.. maybe im the only daughter n the eldest.. yelah tu kan… sampai dia tanya favor nak bg ape, then letak bekas camne, jauhnya… hehe, balik2 resah la kan nak cari sape la yg bersesuaian untuk gubahkan hantaran.. adlie dah ok sebab dia outsource jugak to neighbour dekat rumah dia.. then fikir2.. dah ada idea… 🙂
Advertisements