Archive for the ‘2010 Wedding’ Category

♥ lil bit of weekend..

January 3, 2010
ni je yang sempat tulis, cos i dunno how to write on my weekends.. mcm2 hal telah terjadi, hari sabtu 1030 pagi bertolak ke sabak bernam dgn adlie, wedding ayie and izaida, jauhnye sabak bernam ni, the last time i went to that area agaknya 5 6 tahun lepas kot, tu pun up to sg besar, maklongs hometown.. sepanjang jalan borak mcm org gila pasal anything that we see during the journey, cos for me journey to that side of selangor mmg banyak character, lain kali la cite ek, off topic.. and we arrived about jam 1230, pengantin pun tengah bersanding, then tgk2 org jawa bersanding kene la g makan pulak.. penat ni lapar jauh2 dtg sabak.. 🙂
excited nak cite bab makan ni sebenarnya, sebab ada lauk kulit lembuuuuuuuu, geli ke? first time rasa, haha soo the exotic kan makanan ini.. lauknya yg warna ala ala kelabu tu, kulit lembu tu mcm masak lemak cili api, n mmg ada cili api sebijik2 ku bantai jua, ada jugak kerang dalam tu and satu benda yg aku tatau ape benda namanya macam sayur tapi mmg tataulah ape benda.. nasi dia nasi jagung.. yummy! serious, walaupun presentation kurang menarik tapi sedap sampai teringat2! yelah asik makan nasi beriani kali ni makan something different.. n ada juga lauk tempe dgn suun n pucuk, mmg javanesse style..
butterlymini we’re going to meet mr photographer again hari ni jam lapan malam di wangsa walk, masa untuk booking his service..
Advertisements