yaya kawin lagi?

hehe, kan ni majlis tandang. beautiful yaya!!

couldnt make it still, to her majlis tandang as known as nizam’s reception in muadzam shah, cos i have to prepare & attend dasein convocation on saturday, sob sob! yaya telah mms this picture to all of us soulsister but haha, hp saya ialah paling cokia (org sume dah pki bb and iphone kot, haha) since dah masuk mesin tu i just use el-cheapo nokia yg harga dia 100myr tu, haha surely lah takleh receive mms, then maxis keep updating me for 3 days ada mms coming in tapi takleh view and i dont even know from who, but dah agak could be yaya then, hehe, then just now maxis bg queue boleh tengok kat website maxis, heeee, sumpah sorry yaya, tapi aku dah tgk dah ni jangan risau walaupun lambat.

eh untung tau jadi nizam, santek adik kak long ni, eh? the dress is simple as in less is more, but seri pengantin ada so terjadilah si beautiful yaya, hehe, eh i pun first time tau tgk dress ni, cantik! oh my nawal, lynda & yaya miss u guys, soo sorry im not soo everywhere nowadays sebab busy with student convo’s and stuff but i always miss u guys sooo much, muahh! im coming to east coast (ckp balik kampung sudah, hehe) kuantan in december, yaya mari bercanda di pasiran pantai, mahu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: