naraya in bangkok

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
yang make-up bag warna pink & merah hati 5.00myr each, pink square tu 17myr, bawah dia beg besar warna gold and merah hati 20myr each, yang tengah scan wallet panjang tu myr12 (sesal tak beli banyak2 color, huhu, boleh tukar wallet tetiap bulan) pink dengan gold kecil tu 10myr each. blue color square rahsia sebab jedah punya, haha. and ada lagi yg takde dalam gambar. i bought alot tapi still tak overbudget. sebab yang dalam gambar pun takde yang sampai 50myr except yang bebetul besar. those yg sederhana around 20myr je. steal!

sebelum ni i tak tahu ape ke bendalah naraya ni, haha, sumpah tak pernah dengar and tahu. its actually kedai beg, lots of bag, mcm2 beg sling bag, hand carry, hand bag, wallet, tissue case, various size and ciri2 naraya ni ialah semua beg dia ada bow, big one. reben besar. and omg, soo cute! tak tahulah if u guys see the bag mcm makcik2 type, for me aku terus jatuh cinta. kedai dia dalam mall, soo exclusive but sooo cheap. spent 134myr there, beli souvenir for ladies2, and for me myself ofcos! material pun i suka sangat sebab susah nak lekat kotor. color pulak sangat2 variety.

kalau pegi bangkok or pattaya wondering what to buy for ladies, bff or your girls or even ur mother or mil let say u dont want typical key chains and stuff, naraya is the most suitable place to buy lovely souvenir and cheap too!!

butterlymini singah kejap je, grab and pay, tak dapat pilih2 sangat.
Advertisements

10 Responses to “naraya in bangkok”

  1. Quiyah Says:

    sangat kiuttt!!

  2. Nurulhuda|Adlie Says:

    quiyah, kan? sumpah cute sangat! rambang mata, dah balik menyesal tak beli banyak2, haha.

  3. Lina Says:

    emmm x penah pulak dengar pasal naraya ni tp qute jg

  4. Nurulhuda|Adlie Says:

    akak punya souvenir ada disini, haha.

  5. swit@kon Says:

    i'm crazy about this naraya thingy. tetiba rasa rindu dan nak g beli!!!!!!

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    aaati!!!! haha, i crazy gak, paling menyesal tak beli wallet panjang 12myr tu, its so cheap, dah la banyak color, quality wise superb! huaaaaaa, bila u pegi lagi i nak kirim okay? pls pls, hehe

  7. ReYNa Says:

    huhhuhuu!baru aku tau apa tu narraya!ok..give me2 one

  8. harzharun Says:

    mek…nak pilih apanya…semuanya aku tgk comey je…x beli tuk aku?

  9. Nurulhuda|Adlie Says:

    haha, mek kene la pilih, menyesal aku tak angkut byk2, tapi leteh mek masa ni tak ikut bus, naik mrt, lrt, jalan kaki, huuuu

  10. Mrs.aisheiteru Says:

    menariknye…sgtla suka design mcm ni since blaja lg! bleh wat diapers bag for baby.hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: