runaway bride is me video!!

remember my runaway bride teaser? belum ready to expose the pics semua just yet, haha but i have this 1 video, haha kelakar gila, in which i have uploaded yesterday nite to youtube and everyone boleh tgk. just let everyone knows the situation, lepas amik gambar outdoor post-recep dekat jalan tangsi (depan dataran merdeka) kitorang pg minum dekat lake garden and masa tu bawa 2 kereta, 1 kereta adlie [adlie &rumi (pengapit)] then vintage car bawak i, jedah (pengapit) elang as supir and bob (op) so lepas minum actually i mmg tak dengar pun adlie kata dia nak balik terus, hantar rumi and balik rumah dia, tgk2 when we got separate dekat jalan parlimen dia terus balik, ewah ewah tinggalkan i pulak.. haha.. jedah kata dia mcm dengar adlie mentioned but its okay, sebab dia nak hantar rumi plus ada hal malam tu so kitorang dalam vintage car pegi hantar bob back to hall and then call berry, sebab she did sms kalau nak amik gambar lomo kat gombak, i guess using izzah’s lomo cam(moqh wife) tapi mcm dah petang adlie pun dah balik. so lomo plan tak jadi.

so dah tinggal 3 org (me, jedah and elang) mula la fikir where to go sebab malas nak balik lagi, andrenaline still very high, huuu gila! org sume balik rumah okay, kitorang huu haa lagi bertiga, then cakap dengan elang jom la jalan2 bukit bintang sementara masih berbaju pengantin so boleh la camwhore personal session (nak jugak tu gigih) and to have a photoshoot with my maid of honor, jedah and since ada kakak’s dslr with us, bat pun tip top lagi, so off ke sana, lepas tu dalam keta decide nak ke pavilion, tapi vintage car abg anand ni rahsianya, rahsia okay, tak boleh lock tau kereta dia, and he’s been doing the same lah, pegi2 mana2 dia tak penah lock the car, but dia punya kereta okay la, for us haha kalau hilang vintage car tu mati okay! discus2 cakap masuk parking basement pavi takkan ada org curik punya kereta tu, but tu pun cuak jugak, lepas tu kan kitorang buat mcm ni, ada bunga kat door knob so cover yang lock kereta tu, then tekan sume kunci tinggal satu je tak tekan kat sebelah driver, gila.

my idea, runaway bride is because adlie takde dgn i, (bukan sebab i nak run. haha. tapi fyi i dah minta izin adlie for me to go there and i am safe as i have elang which is my brother and jedah which is my dear cousin sis is with me and plan nak all out masuk pavilion and amik gambar dengan semua signboard signboard yang ada, signboard high end punya brand mcm coach, gucci, salvatore, prada, guess, dulux (haha) semualah mana yang boleh di sauk, and mmg best gila gila. ill write more in that particular entry okay with pics as well?

but for now just enjoy the video. masa ni we went to outside pavi saje nak amik gambar dekat luar then ada live band as usual and i just pegi mintak lagu dengan selamba, LAGU KAWIN, haha and they granted my request, 2 songs, 1 malay 1 mat salleh punya, haha, it was soo soo much fun, alhamdulillah another beautiful things for me to enjoy on my wedding day. and for you as well to enjoy the video. (siapa kenal i they know how crazy i am, hehe so this explains siapa i sebenarnya, jeng jeng jeng)

the band was very excited as well! siap tanya wheres the groom, kawin dekat mana, wish me selamat pengantin baru many2 times, ask nak jumpa adlie [but adlie takde masa tu :(] then sangat excited call me suruh parade and dance kat tengah2.. haha nasib i sangat sporting okay nak malukan diri sendiri tengah2 tu, dah la ramai org. but tq to the band. love it!! thanks alot for this.

malu!

camera credit to jedah’s panasonic lumix & official videographer ialah elang! u guys def apples of my eyes.

butterlymini kelakar okay i dlm video ni & malu gila nak tgk balik.

Advertisements

15 Responses to “runaway bride is me video!!”

  1. ZARA Says:

    love the fact that you enjoy yourselves. i pon enjoy tgk the video u nari2. hehehe which brings me to the next question. do you happen to take down their contact number? hehehehe

  2. hana yoriee Says:

    huda!!! hahaha..mmg giler berani laaaa..tapi mmg senyum je tgk video ni..senyum besaaaarrr punye..mmg sporting habes band n esp the bride..hihi..

  3. Xora Says:

    benci. tak dapat tengok. balik rumah ni, kena tgk balik. Opis block la Huda T.T

  4. AnEs Says:

    wah..happening nye wedding day u!impressive gile ok!

  5. NahWaL Says:

    ko ni gila tau!! HAHA

  6. sumpit Says:

    cutenye!
    Kalu adlie ada skali, sure lg cute!

  7. asna cute Says:

    WOW! =O xpercaya!

  8. harzharun Says:

    wei mek!!!…mmg seme org kata ko gila!!!..aku nak kata ko ni gila best la!!!…mcm2!!!….

    nmpk sgt ko enjoy ur big day…….

    best ah babe!!..

    aku sukeeeee!!

  9. Staff Cawangan Says:

    huda ko mmg gile3 lor hehehe

  10. noraznita Says:

    u r rilly crazy huda!! great moment i guess! mesti u alwiz akan smile n smile n smile bile tgok balik kan…i sukenye tgok..mcm betol2 dlm movie…hehehe…!

  11. i like card (001910266-W) Says:

    babe sgt comel!!

  12. Dandelion Kiss Says:

    OMG, nengok kamu juget2…
    its really exciting! =) LOVE.

  13. myrainbowdreams Says:

    sgt cooooool ok!!!!!

  14. hazlynda kushairi Says:

    elang amek? mmg terbaek! HAHA ape kaitan?

    weh mek, kalau aku ade, mmg aku dah ajak ko joget. apedaaa adlie ni. tapi ko mmg sporting gile, enjoy je mek, sekali tu je kot ko dapat jadi gila².

    best weh………..!!!

  15. Reen Tart Nenas Says:

    Huda! best giller hoke! U should keep it that video n show to ur children nanti. Lagi best kalau groom nyer ada skali, sure both of u dah dancing2 kat tengah tu. But, serius! U berani giller keh. Wah, I excited! Paling best, sebab semua org tepuk tangan *tepuk jugak*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: