post nikah indoor photoshoot, unofficial

again this is unofficial, after we came back from post nikah photoshoot tengah2 panas kat masjid continue amik gambar dalam bilik, it was a quick one as well.. as per my last entry on bilik pengantin, dalam gambar2 di atas ada damask stand lamp and carpet bulu putih yang dipinjamkan oleh rina satu lagi something borrowed on my wedding, tq rina! pagi2 tu sampai carpet, hihi.. masa ni sangat tired, rasa nak tido je, sebab quilt itu sangat lembut, but dont be a gross, banyak aktiviti lagi kene execute lepas tu, non stop.. till then..
butterlymini i love you!
Advertisements

4 Responses to “post nikah indoor photoshoot, unofficial”

  1. Dieba Says:

    hye.. nak tanya.. orkid atas katil tu fresh flower ke??

  2. harzharun Says:

    yeayyy…dah duk atas katil…cadar dah konyok…hahaha….

  3. k|ree Says:

    simple n cantik…

  4. casper Says:

    nurul..u look so pretty…congrats again on ur wedding ya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: