gambar nikah, unofficial okay!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket
all are unofficial! credit to kakak besar’s canon, along as photographer & aleen’s nikon.. tq soo much for lending me ur precious gear! tq soo much sebab saya ada gambar yang super duper banyak! further write-up pertaining my nikah & such akan dipublish kemudian, masa tidak mengizinkan lagi.. hehe.. weekend buat ape sampai tak update blog? malas sikit, ngelat ngelat, i spent my weekend at my parent’s cos adlie are away for 2 day public speaking course with toastmaster at iem, tapi petang dia balik la.. then i ngelat2 nak update blog sebab mesti panjang gila nak cite, hihi.. okay sila lihat gambar gambar dulu ya?

butterlymini leganya dah menikah, haha.. korang cepat kawin!
Advertisements

27 Responses to “gambar nikah, unofficial okay!”

  1. NahWaL Says:

    tak sabar nak dapat kelegaan itu!!!!

  2. hana yoriee Says:

    veil kamu sangat cantek lah huda!!

  3. Anggun Says:

    seriously, i LOVE your outfit sooo much!!!! and the veil…. wow! O__O suka!

  4. asna cute Says:

    xmo komen byk sea mmg cantikkkk!!!

    Note butterfly tue hahaah =D sgt setuju!

  5. si kecil Says:

    cantiknya hudaaa…jatuh cinta.. seb baik dah kawin..kalo tak, nak suh sedara ngorat..

  6. aim aris Says:

    makeup u by feena cantik sgt².

    anyway u looked absolutely beautiful on ur solemnization day dear. 🙂

  7. harzharun Says:

    cantik….
    cantik….
    cantik….
    cantik….!!!

  8. ederq Says:

    suka gila ur pelamin! n mekap sgt sweeettttt

  9. Cik Belle Says:

    cantik! =)

  10. my note Says:

    kak huda…, u r so lovely…., congrats….

  11. noraznita Says:

    nak nikah juga! hihihi…hye huda…i am gee yg email u td…heart that pelamin..huhu

  12. mysarah Says:

    ur makeup lawa giler. berseri sangat muka u tau

  13. sumpit Says:

    sweetnye…

  14. miss nona Says:

    huda…sgt cntik la…suke gile tgk pelamin tu. veil tu lawa….
    huuu

  15. Dandelion Kiss Says:

    kamu nampak sangat cantik yang.
    happy for u!

  16. Karen Yaacob Says:

    lovely!! hehe~ 'leganya dah menikah, haha.. korang cepat kawin!' i loiike dat statement!! :p

    MEMANG LEGA pun..!! hahahaha~

  17. hazlynda kushairi Says:

    HAHA ayat last tu! kroang cepat kawen. HAHA

    aku pon tak sabo nak rase relief tu weh.

    pelamin ko sweet gile. baju cantek mek!

  18. tengkujuh Says:

    pengantin cantik,
    veil cantik,
    baju cantik,
    mekap cantik,
    pelamin cantik,
    hand bouquet cantik,
    semua cantik la hud!!!
    jeles ney! selamat dah kawin kalu tak mau jugak ku tiru. hehehehe…
    congrat babe.

  19. ♥♥relyza♥♥ Says:

    memang lega bila semua dah settle kan? hehehe debar2 semua dah hilang ke blom? ihikssss

  20. kakchik Says:

    Salam Ramadhan dan TAHNIAH nurulhuda dan suami! Alhamdulillah… kakchik doakan semoga kalian berdua berbahagia dunia dan akhirat. Cantik sekali pengantin perempuannya.

  21. Nurulhuda|Adlie Says:

    nawal, tak lama lg dah tu, sebulan ni ko bertahan je okay? muah!

    hana, tq hana, veil tu sangat2 soft nampak sgt flowy.. hana nanti buat veil panjang tau..

    hida, tq, semangat gila i baca komen u, masa mula2 amik baju ni i suka gila pastu ahri tgk mcm rasa basi lak, heheh..

  22. Nurulhuda|Adlie Says:

    asna, tq! em malas komen ckp jelah, haha, komen butterly mmg kan? sumpah lega!

    si kecil, tq! sampai jatuh cinta? hehe, i love u too, masa ni agak demam tp tak tahulah mana dtg kekuatan sume.. tulah, dah kawin dah.. 🙂 tgu turn u pulak.. cant wait!

    aim, tq aim! feena mmg terbaik, some more dia mmg kawan, so sangat selesa, alhamdulillah..

  23. Nurulhuda|Adlie Says:

    harz, tq tq tq tq! haha.. ko suka pangai camni kan? sama naik hyper ngan aku!

    mommy bernama ederq, tq! pelamin tu sgt dreamy and i sgt suka!

    belle, terima kasih!

    wani, tq wani.

  24. Nurulhuda|Adlie Says:

    gee, nama samaran gee, hehe, nikah cepat2 tau!

    my dear, tq 🙂 seri tu tatau mana dtg, hehe..

    eti, tq eti, menunggu hari eti pulak 🙂

  25. Nurulhuda|Adlie Says:

    miss nona, tq tq, 🙂 alhamdulillah lega sume okay takde masalah yg major2..

    ian, kamu dalam ingatan dihari itu.. 🙂 tq muchuk!

    kny, legaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat kan! heheh, eh kang riak pulak, but lega sgt lega!

  26. Mrs.Qarlista Says:

    huda..kidal ehhh??hehe..perasan huda pegang pen belah kiri..everything was so beautiful..paling suke ur veil..sangat cantik..tengok dari belakng cantik gile..and mase huda duduk tunggu nak nikah tu nampak decent je..hehe..

  27. akudandia Says:

    Oh my Huda…sweet and beautiful !! mcam mane la agaknyer ima nanti kan …risau ni …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: