teaser from official photographer

wehooooooo after a week! a week as husband & wife, okay sangat surreal.. anyway quick update! i dah dapat sedikit teaser from OP, clean & neat! omg sangat2 happy.. alhamdulillah, i am sooooo lega once semuanya dah selamat, like seriously! cant put it into words pun, semua b2b, pls take note.. believe me ull feel the same.. u will! insya Allah, lepas ni nak focus yang terbaik for our life & family.. anyway official teaser from op, enjoy! and yes, teribbly sorry for being on hiatus, hati sangat merusuh nak update, tapi mmg tak boleh update sangat laaa! time satu problem, kesihatan satu problem.. where to start pun satu problem.. but anyway im back on track, dont u worry! saya akan seperti biasa.. hehe.. rindu sangat2 okay semua semua org kat blog.. i miss everyone! 🙂
oh anyway masa honeymoon ive tried my best to update sedikit teaser yang mungkin sedikit mengsaspenkan, hihi, real coverage for every events i buat satu2 okay.. serious jangan muak je nanti, hehe.. (dear lil ss, sila panggil i puan kak long (yaya kata dlm email aritu, hehe) aku dah autopublish from kl teaser2 itu semua, i mmg honeymoon 99.9% kat sana, haha, 0.01% aku moderate comments masa free dari tugas sebagai isteri, isteri sangat kah? hihi, okay kah reason aku? oi bencilah nanti yaya kata! haha.. love you ss soo much!!)

and thank you notes will be publish soon, have to thank everybody and soul! tak sabar nak buat thank you notes, sebab i know they deserve it, from my immediate family, big & huge families, friends, bloggermates semua vendors and semua semua yang terlibat.. okay sangat nak nanges! so kita sambung nanti? hehe..

butterlymini massive updates coming your way..

Advertisements

19 Responses to “teaser from official photographer”

  1. NahWaL Says:

    dia kata ss tapi dok sebot yaya je 2 4 kali. tunggula kang kak su ngamok. Cik kak su. HAHHAA.

    rindu sangat!!!

  2. cik yaya Says:

    alaaa..rindunyaaaaaaa!
    had so much to share with u.(AND VISE VERSA HAHA)

    dah tgk gmbr kat email.comel!HAHA
    pastu dah tau lynda nk bg apa hadiah masa wedding nawal n mine 😀

    soulsister sgt sbb ada brg yang sama 😀

  3. hana yoriee Says:

    yeay..huda dah balik..tak sabar tgu update dr huda!! hehe =)

  4. mysarah Says:

    pica from ur OP sangat awesome. tak sabar nak tengok lagi 😛

  5. Hannah Johary Says:

    Yeay Nurul is back!

    I like! 😀

  6. juneHalim Says:

    mrs adlie! sgt cantik la kamu!!!seyes dear…prettyyyy!!! semua cantik cantik cantik..dan kamu paling cantik! love!

  7. Two Souls With A Single Thought Says:

    love the photos. beautiful wedding 🙂

  8. FieZaLieSa Says:

    huda, wedding awak sgt cntk..everythng i like!..=) congrats..

  9. faratul Says:

    luv evrything!bole??
    seyes..tp plg suke the lovely dais! huda..i lom mintak mmaf personally eh? nnt i email u eh..bz sgt nih, bdk nak exam.
    how was krabi?? mesti owesome kan??cepat2 cite eh..

  10. harzharun Says:

    Huda!…aku bc entry ni dgn nada excited sekali walaupun aku bc dlm hati…sbb ko tulis pun dgn sgt excited…hurmmm, 99.9% bhanimun…aku tau sgt..sbb tu aku xkesah ko x bls email…im happy for u dear…dan sgt x sabar nak bc semua cerita2 ko tu. wedding yg kelihatan indah..semua usaha ko bbaloi2 kan……im sure u will cover everything…cant wait to read ur story!!!!

  11. Cik Belle Says:

    hudaaa!!!! miss u!!! cepat update banyak-banyak! =) photos semuanya cantekkk!

  12. syanaim Says:

    ::cantiknya kamu..sedih x dpt g..::

  13. Ratu Says:

    huda…cantiknya kamu…more..and more..and more pliessss… hihi

  14. sweet cravings Says:

    huda dear, congratulations! may you'll have a wonderful wedded life with your hubby! 🙂

    ps/ the wedding looks gorgeous! suka! 🙂

  15. I AM ME Says:

    alahhh…nape along snap pic dpn sy..mghalang..huhu…

  16. sumpit Says:

    cantiknya…

  17. Yanie Says:

    OH MY GOD… i Loike all your piccas here… cantik sangat lah babe… anyway, congrats again yeah… bestnye kamu sudah lepas, all the sweat and tears buat wed preps dah boleh buat funeral dah… hehe… sebab dah kahwin!!!!

  18. missbutterfly Says:

    congrats huda! btw chalkboard tu beli ktner?

  19. bitsANDpieces Says:

    saffandi is good. lucky you sebab ambil dia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: