from cik ian to kamu with love :)

terharu rasa mcm nak menangis..

beautiful thing happen when u least expect it, anyway memandai je aku bg tajuk ni, from cik ian to kamu with love, ian sila approve tajuk ni, hehe.. ape pun omg! i am speechless.. cuba tgk pic buku kat atas tu, its a wedding gift from her (and u know i want it sooo bad), actually semalam dapat call from cik ian, tahu jelah hp dah total lost kan, mmg tatau sapa yg call, lepas tu ian boleh pulak main2 tanya kenal tak kenal tak? haha stress kejap sebab tak dapat nak teka, the thing is suara cik ian lain dgn muka dia, suara ganas muka soft, hihi.. 🙂 ian tanya have a little faith? yay!! tapi segan la actually, segan to the max.. hihi..

okay quick snapshot, kenal cik ian masa tulis personal blog dulu, moirepublic, still remember her entry on roti canai and teh tarik (2008 kot masa tu kan?) masa tu la i dropped my first comment to her, then terus baik baik sahaja bersama, tapi semuanya dalam blog.. tak penah jumpa ape pun till now.. hoho..

sebenarnya aritu aku ada letak hint kat previous entry, and i guess being one she understand the needs of good books.. 🙂 being such a good writer i mean.. she’s a writer herself and this where she spilled all the pretty pretty words.. ian-tell-u ian, terima kasih banyak2, i will remember this throughout my entire life..

butterlymini pic credit to cik ian.. 🙂

Advertisements

3 Responses to “from cik ian to kamu with love :)”

  1. Lady Says:

    Hikhikhik~ kamu buli dia ye cik ian.. anyway, cant wait to see u in ur wedding dress~ happy reading and jangan stress preparing for your wedding yang er… makin dekat nih! 😀

  2. Dandelion Kiss Says:

    haish,
    saya menang motor!
    er, saya malu.
    sabar ya…
    arineh akan dipos untuk kamu.
    tunggu tau!
    🙂

  3. Nurulhuda|Adlie Says:

    bie, cik ian pembuli jalanraya, haha!

    ian, ehem ehem, kenala promot skit, especially blog penulisan tu, mcm2 ada, ai like!!! kita tunggu, luv it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: