hadiah awal..

actually nak cerita ini, haha melalut kat atas.. happy dapat hadiah awal, and hadiah itu ialah buku.. sebenarnya kan selain dari duit (mata duitan) haha.. yang aku paling nak as a wedding gift ialah buku buku & buku.. apa2 buku pun.. and buku ni jiran aku bagi semalam sebagai hadiah kawin, serius happy gila! compilation of doa pulak tu.. 🙂

butterlymini sangat berharap ada org bagi aku hadiah buku have a little faith by mitch albom please, anyone? haha..
Advertisements

4 Responses to “hadiah awal..”

  1. harzharun Says:

    yang…ko jumpa awen!…aku sgt photoauranatik ok!…tp ms my wedding, Qis ( Q&A ) dah book dia awl2…so, aku xdpt la…tp awen totap ramah tamah lyn bila aku byk tny2 dlm YM…1 hr aku nak jugak hire si awen tu,…xkesah la tuk event apa pun…suke keje dia!

    btw, buku mitch albom tu ada kene mengena dgn kawen2 x?…kalo x, kene bg ms besday la…bkn as hadiah kawen…hehe

  2. Nurulhuda|Adlie Says:

    jumpa aween! haha, comei dia, wife pun comei sangat, anak dia? 1000X kali comei tapi anak dia aku tgk dlm video jelah..

    tula ko clash of the titans la harz, hehe.. tapi mmg dia gila sume org nak amik, ko tak amik crew dia eh? agak superb jugalah aku tgk..

    mitch albom takde kaitan, haha.. 🙂

  3. ReYNa Says:

    hhhahaa.aween mmg beshh!super hilarious ade die.mmg penyelamat keadaan.x rugi hire die

  4. ~♥ iella ♥~ Says:

    ada baca buku tue..banyak doa-doa yang kita boleh guna utk setiap ari..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: