rainbow swirl lollypop!

bought yang tu, yang pastel color tu satu for pre-wed prop (for me) nanti nak beli lagi satu for adlie.. yang sebelah pastel tu.. so cute! saiko beli satu2 tak beli terus 2 ketul.. n i left it in office’s fridge, bawak balik rumah karang lain jadinya.. hehe..

looking for cheap2 prop je pun for pre-wed, no budget, ni la bahana nya pre-wed nak dekat dengan wedding, tapi cheap2 pun kalau pandai cari can get a lovely one!

butterlymini oh makin tak sabar!

Advertisements

6 Responses to “rainbow swirl lollypop!”

  1. hana yoriee Says:

    cute lolly.. =) i setuju, props tak yah mahal2 sgt pun takpe..nnt bila dah snap2, mesti cantek!!

  2. aTy _faRed~ Says:

    haa..i pon beLi satu..eerr dua semate2 tuk carik alamat kiLang kat maner die buat..boLEh dapat murah taw…siyes..!! huhuhu.. coz i nak bagi swirl Lollypop tuk kekanak yang datang mase wedding i nanti..kene beLi banyak… 🙂

  3. BuTtErFlyInFraMe Says:

    ok, i pun xsabar!hehehe

  4. Fati Nagib Says:

    nmpk sgt mengiurkan gula2 itew..cariklah kipas kincir angin yg warna cm lolipop tuh gak n also bubbles..thats make moment tuh lebih sweet n cute..trust me..cm imbau zaman2 kecik2..

  5. Quiyah Says:

    i setuju ngan fati, apart from lolly tu, u bole carik kipas and bubbles.. kipas yg pakai bateri kiut-kiut tu pon cantik.. and pokok yg ade torehan love tuh, oh very the kiut.. and balloons!

  6. Mrs.aisheiteru Says:

    nurul…buih buih sabubn pun mcm comel je! chewah! berangan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: