baju nikah!

oh such a bomb! dah amik, yay! haha, tipu je, takde la bomb pun, but i love it, just a polos kurung moden.. and aku rasa happy sebab semalam mengigau2 takut baju tak elok.. lega!

butterlymini kene simpan jauh2 sebab kak gaya kata nanti kalau asik test je hilang seri baju, gitu? hehe..
Advertisements

9 Responses to “baju nikah!”

  1. my note Says:

    ye ke.. klu asyik test baju nikah… nanti hilang seri.. x taw plak….(erm kena letak bj nikah jejauh dari mata nie…)

  2. MY Says:

    Happy to hear that.. Mesti u duk risau takut baju tu turn out not the way you wanted it..

  3. hazlynda kushairi Says:

    mek, takyah nak ngigau baju nikah horror okeh! aku tau mesti bomb palestin punye. weeeeeeeeeee dah leh kawen.
    baju dah de, surat dah de, cincin dah de. moh leeeeeee……!!!

    **rindu kau le kak long!

  4. ♥ Fasha ♥ Says:

    wahaha siap ngigau tuu huda.
    *psstt mmg kena simpan jauh2. kalo tgk slalu nanti takut tetiba rasa tak best cam ai dulu. pastu tup2 gi tuko baju lain. haha

  5. A W E E N N Y E Says:

    tahniah sbb ia memuaskn hati =)

  6. harzharun Says:

    yang..tayang la sket…hujung baju pun jadila..ehehe

  7. NAJA Says:

    same laa mcm saya.. esok nk amik baju tu mlm tu mmg x leh tido.. takut x jadi.. tapi thank God, sume marvelous!!

  8. aim aris Says:

    dear, post la teaser sikit. 😀

  9. ederq Says:

    beshnya!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: