potong kain bunjut bunga rampai..

yay! sekarang tgh marathon potong kain untuk buat bunjut bunga rampai.. pakai kain organza, sebab ada beli extra haritu, sampai dah berkedut2 kain nya, skrg ni potong siap2 sementara ada masa ni, nanti kang dah sampai hari tinggal buat je.. tukang buat sudah ada, dh roger mereka tadi, oh senang hati.. hehe.. siapkan perkakas sume nanti mintak tolong buat..kejap potong kecik jap besar, xpelah ada variasi.. 🙂 huuu ingat malam ni nak pg kk home deco and dinner together, tapi adlie habis keje lewat, so postpone lah dulu.. esok pun ada org nak buat wiring kat rumah adlie, so he’ll be home all day, maybe ptg or malam we shall meet each other..

butterlymini tiap2 malam skrg ni kene make sure ada something yg dibuat.. xkira ape pun.. i have to or else ill suffer nanti! haha, ganas gila warning kat diri sendiri..
Advertisements

3 Responses to “potong kain bunjut bunga rampai..”

  1. ♥♥relyza♥♥ Says:

    btol btol btol
    potong siap² je skrg…tinggal nak sediakan bunga rampai & letak dlm kain organza tu…settle!
    yer…skrg masa² kecemasan beb. aku sampe berangkut ke opis ni buat sket² mana sempat. hahaha nasib bos xde

  2. ZARA Says:

    wah persediaan awal lah ni eh?

  3. azian abdullah Says:

    amboi..bride-to-be sorang ni, rajin sungguh..hehe…selamat menDIY ok..
    love you.eh, vail mcm mana? dah siap belum? cepat tunjuk nak tgk… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: