ikat reben bunga telur…

ni bunga telur beli kat ssf aritu, pastu mcm nak tercabut dia punya pouch letak telur tu, so ikatkan reben simple nak bagi kuat sikit, alang alang buat semua terus 50 kuntum, karang letak telur bolos pulak, and ni bunga telur untuk khatam quran, warna soft pink & cream, pastu aritu maklong ada dtg umah, dia tanya kenapa khatam beli color pink, putih je kan org buat color untuk khatam, jeng jeng jeng.. ni satu contoh yg suka try to change the plan, tapi maklong sebenarnya seorang yang baek hati jugak, cuma ada sedikit ciri2 kearah itu, hehe, kakak besar punya pantang kalau change2 plan org, dan jadi pantang aku jugak skrg, hehe.. takpelah pink pun ok ape, pasal baju dah putih la, nak la bunga telur color lain.. sentap kejap, hehe… 🙂 pastu beli 50 je, malas nak bl byk2 tapi maklong kata kene 100.. malasnya nak tambah..

butterlymini started consuming 🙂

Advertisements

5 Responses to “ikat reben bunga telur…”

  1. hazlynda kushairi Says:

    babe, bunge telur ni ko buat atau beli? eh eh sebok lak aku. cantek lak aku tgk ko ikat reben tu, pasni leh tolong aku lak. phew. byk keje ni. u can do it kak long!!!

  2. cik yaya Says:

    alaa..maklong 50 cukup lah..aku pon 50 jew.
    buat dek je huda.HAHA.satgi mesti maklong p tambahkan sdri pastu kaler lain
    terus haruuuuuuuuuu

  3. syanaim Says:

    ::wah..nasya pun nak letak lah..setelah di postponed rasanya lagi bnyak masa nak buat..hahhaha::

  4. ♥♥relyza♥♥ Says:

    aku tengah pelik neh…adakah Mak aku baca blog ko
    hahaha
    sebab dia pun nak suh ikat² reben kat bekas telur. seksa tu weh…100pcs nak kena gentel. ada aku usung bwk g opis nnt
    hahahaha

  5. Mrs.Qarlista Says:

    oh boy, nanti mahu cilok satu bawak balik umah. kaler sangat sweet..meraselah bertape gunting ngan ikat riben yerh. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: