memilih warna cat..

sudah hampir mencapai kata putus, untuk memutuskan bahawa next week start cat bilik biliks semua, upah org kot, at first i wanted white for bilik, pastu fikir mcm takde color since bedroom set dah white, langsir white, pastu bila cakap kat ayah dia kata dont go for brilliant pure white, amik yg white from off white series, mcm lily white sume tu, but takut nampak color dia buruk.. hehe, sangat pening, soooo warna apa yg dipilih, tunggu selepas dicat nanti.. its now either lilac or white.. 🙂 angah room will be blue, elangs will be peachy (warna salu nak mcm pempuan)
and drumroll, air-cond untuk bilik biliks atas dah install last thursday, yay! have to thank ayah for it, and for everything.. couldnt list out every single thing, but thank you sooo much ayah!

and selamat hari pekerja, 🙂

butterlymini i need to do some wood painting laaa, tapi cat belum beli..

Advertisements

6 Responses to “memilih warna cat..”

  1. Mia-Ina Says:

    wah..x sbr nk tgk hasil catnya nurul.

    mesti nice nanti

  2. ♥♥relyza♥♥ Says:

    nanti secara pantas update kaler bilik ko k. ihiksss
    bilik aku pun dah settle. serah kat parent pilih warna & hasilnya amatlah WAH!

  3. asna cute Says:

    kak nurul asna ada address kak nurul ya. Asna nk post kad. cik yaya yg bg address kak nurul hehe =)

  4. Riena Says:

    seharian aku cat bilik..esok tu smua badan aku keras mcm batu..sakit gilaaaaaaa

  5. hazlynda kushairi Says:

    apakah kalernye?
    i'll go for white!

    atau ngikut tema kamu,
    soft pastel purple n pink?
    alalalala lembut je kak long!
    i loike~

  6. harzharun Says:

    cepat gi beli cat!…hehe…i sbenarnya lm x blog hoping…so, hr ni, xtvt singgah menyinggah blog kwn..erm, byk la yg i dah tlepas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: