Archive for May, 2010

bertemu cik belle…

May 31, 2010
ini perjumpaan yang diatur oleh takdir, haha, tak menahan, cik belle is ina gorjes’s unimate, housemate, gossip mate.. ina plak kawan i di sekolah dan kawan di rumah, masa saya buat entry ni masa ina tunang ari yg sama dengan saya, belle pun komen, dia kata eh eh keciknya dunia, haha, jadi kami pun mcm biasa, ngomel2 kat blog masing2, sampai la ari ini, actually start ina dah announce wedding date dia dah bisik2 kata nak jumpa, then tadi pun kebetulan tgh huha huha (tau jelah, area umah sendiri, pastu kawan sekolah, sawan la kejap semua) tiba2 belle nampak saya masa dia tengah amik makanan, katanya huda kan? aku boleh aaaaaa, yeee ini cik belle, pastu suh cik belle makan2 dulu, mcm tuan umah lak kan, lepas tu borak2 laju dalam keramaian org & kepanasan sebab scallop ina merah (kaitan?) hehe.. tapi tulah masa balik mmg tak sempat bye pun sebab dah tak nampak cik belle kat mana, org ramai gila and i was rushing nak keluar dengan adlie to check on accesories.. so thats the story meeting her in person.. sungguh menseronokan.. 🙂

butterlymini belle, comel kan kipas ina? i likeee.. share later on that..

wedding ina & udee..

May 30, 2010
letak sekeping dulu, update esok, tak sempat!

butterlymini having fun meeting my schoolmates..

cik belle!!!!

May 29, 2010

cik belle sangat comel dan lembut dan sweet dan update later!!!

butterlymini love!

sendiri buat save the date using paint…

May 29, 2010
comel tak? comelnyaaaa, haha (kekwat jawab sendiri) click for my inspiration, tetiba dapat inspirasi masa browse thru this blog.. buat pakai paint saje.. 😉 ada ada je kan.

butterlymini wanna meet miss belle today, yay!!

kebenaran bernikah…

May 28, 2010
alhamdulillah, within 1 week paperwork untuk bernikah sebelah adlie and my side dah settle part masing-masing and next monday ayah bawak pegi jawi untuk dapatkan kebenaran bernikah, then dah boleh bernikah.. lega sangat sume takde la susah sangat.. and thank alots to my other half, dia yang sangat bergerak cepat for his side so i that can proceed with mine, both side pun takde imam yang fussy2, cuma masa my side punya imam nak sign dia nak jumpa bakal pengantin perempuan, so i went there dgn ayah and terus bawak saksi untuk lafaz izin, bawak angah dengan pakcik, tapi dia kata saksi boleh settle masa hari nikah nanti so oklah kan, senang jugak.. perasaan? seram juga, sedih pun ada, but glad la almost settle part ni..

sambil discuss semua arrangement, we requested that we would like to have the ceremony kat rumah then dia kata okay, he can accommodate the request, paling lega part ni since i want my nikah to be held at home sweet home, please, seriously i do anything to have it at my own crib, mahu diambil di rumah, no offend but for me if i tremble or pass out or shivering or crazily happy or cry a river or relieve or whatever feeling that im gonna have on that day i just want it to happen at home, i want to hug everyone at home, oh nanges jap, pasal nak buat nikah kat umah je ni, nikah nanti tak tahu cry bape banyak.. hehe.. then officially we have successfully booked him untuk 31st july 2010, 1130am slot (padahal tak yah keriau sangat since aku rasa mcm takde je org kawin aritu kat area ni, hehe) then dia kata dia datang around 1100am then nak ada terus wali, pengantin lelaki, pengantin perempuan and 2 org saksi, It may take like 20 mins for paperwork, then can start by 1130am, dia pun request meja, sebab senang nak tulis and such, so yeah, i wanted to do like ami did on her nikah day.. same as sabby.. tercapai jugak hasrat, hehe.. ami, thanks tau sebab share dengan i on meja.. ill do a separate entry bout meja nikah and privacy (imam asked us bout this) during majlis nikah later..

and I did ask about the position of bride and groom, where i should sit, should i be in the same hall or tau la kan whatsnot.. so dia kata yang tu up to me, nak duk dalam bilik, atas pelamin nikah, belakang bakal suami, up to me.. so okay clear on that, lgpun dia kata kalau duk atas pelamin nikah then thing gonna went smooth la sebab lepas tu nak batal air sembahyang sume.. serious bila tanya pasal ni dia kata whatever left for us to deal with him is only paperwork and nikah itself, whatever arrangement asal tak menyalahi tuntutan agama dia kata proceed sendiri.. dia kata dia taknak benda2 kecik jadi besar especially when it is not the main agenda.. because previously banyak je baca kan macam2 problem arise bila nak nikah, alhamdulillah dapat imam yang tak fussy.. muda lagipun, ada nampak anak dia tadi, kecik lagi.. so cute!

then dalam borang kene declare hantaran yang high value, contoh mcm emas, property ape sume kalau ada, kalau barang2 biasa mcm kasut, camera ape semua tak payah.. sebabnya nanti benda tu boleh jadi proof as in kalau berlaku penceraian, nauzubillah la kan, semua benda ada proof especially bila involve assets mcm rumah, car sume tu kalau ada bagi masa nikah as hantaran..

on mas kawin, he is okay with any nilai, how tricky the nilai it can be, i mean like myr317.31 sen ke camne lah kan, meaning kalau nak myr80 pun boleh (myr80 is minimum for kl) ada setengah imam tak bagi kan nilai mcm ni.. for some reason im not so sure la, maybe tak elok kot, tapi yang imam ni dia kata terpulang..

oh paling mensedihkan dan membuatkan saya berasa sebal bangat when the imam asked my father la, nak nikahkan sendiri ke, then my father said, anak perempuan saya seorang je, kalau tak yang ini takdelah kan, pastu ayah kata cuma kalau ada keuzuran on his side barulah dia wakilkan pada imam, 2 kali pulak tu cakap, ohh so sad i tell u, nak nanges jap eh.. ok dah nanges, sambung balik.. hehe.. so ayah la nanti yang menikahkan saya..

bayaran kepada iman ialah myr80, kepada saksi 2 org, myr10, myr 10.. so itu jelah.. oh sebenarnya kan, masa kat rumah prepare2 jugak la ape yang patut, risau sangat kalau imam tanya soalan2 kan, tapi takde pun, dia just borak2 dengan ayah then dia cek2 borang cop2, settle.. it takes like half an hour la, plus borak2 lagi kan.. ini imam yang camne ek nak cakap, gov punya imam ke? atau camne eh, haha.. imam ni dia gred 41 meaning dia gov officer so dia bukan typical kadi yang tahla tak reti nak cakap, cuma senang la deal..

fuh lega mak! tapi lega tak lega gak la, since after dapat kebenaran bernikah from jawi dia nak jumpa bakal, bakal katenya, pengantin lelaki and perempuan, ialah saya dan adlie, for some like a get-to-know-you session, haha seram tak? he will then ask q’s yang normally masa nikah tok kadi tanya, maknanya we did it beforehand la privately, bila masa hari nikah, dia akan settle leftover paperwork, terus nikah, takdela nak tanya2 lagi time tu depan2 org sume, i guess this is correct approach la, since u know how nerves will take toll on you during ur big day, so he asked me to ask adlie to be prepare la of basic things and semualah yang basic nak kawin, so prob will meet him 3 2 weeks prior nikah day.. since kebenaran dah ada hopefully by next week, lega seh dapat imam mcm ni, and our area pun tak crowded sangat, kadar pernikahan in 1 month tu very few, so dia takdelah nak fussy sangat.. and it helps, i mean kenapa nak susahkan urusan untuk org yang nak berkahwin kan.. so thats the story.. insya Allah, submission to jawi on monday and we’ll take it from there la.. itupun ayah yang pergi jadi aku tak payah cuti, hehe.. and submission should be clear within 1 hour provided pendaftar ada.. so berdoa semuanya smooth nanti.. 🙂

from this entry, i owe you the entry on forms and submission plus on meja nikah and stuff.. till later..

butterlymini lega juga on paperwork 2 part dah settle, tinggal lagi 1 part with jawi.. 2 months before, cepat kan, merely just to avoid clash tang masa, cos i wanted pagi my nikah to be held around 1130 am, then follow by jamuan makan.. as simple as that..

pink belacan & kuning untuk miss nona..

May 26, 2010
miss nona kata dia ada tinggalkan soalan kat formspring, click to read pasal latest entry miss nona, ok jom sama2 tolong miss nona? cos aku ada wedding block nih, takleh berfikir, haha ade ke wedding block.. so korang tolong sekali eh? tak berani aku sorang2 tolong dia ni, isu besar ni, hehe.. memain je miss nona..

try my best la eh miss nona? ape tah nama betul ni? meh kasi tauhu (credit to yaya) hehe.. okeh, miss nona actually ada sedikit glitch (oi, ko tahu tak glitch tu technical prob?) dalam menentukan warna temanya, sebab kisahnya miss nona, majlis dia langsung dengan abg dia, jadi bila satu majlis 2 org, u know what will happen, masing2 ada preference masing.. so for time being miss nona pilih wana dia: pink belacan dan abg miss nona pilih: kuning.. for me, dua color ni match and lawa sebenarnya kalau dicombine.. the thing is kalau wedding melayu ni kan jarang org nak combine 2 or 3 different color at the same time, mcm mat saleh, they can pull many color tho it is from different family, hijau dgn coklat kuning dgn purple lah, kuning dgn pink sekali dengan biru, wahh! memacam la kan and so on.. selalu wedding melayu kita suka amik satu color and work the color from the softest sampai paling terang.. so its normal bila rasa mcm lain je nak combine color yang lain2 mcm ni.. tapi kalau wedding dgn abg so kene la ada 2 color yang lain2 kan..

yellow and pink inspiration board, lawa kan?

atas ni pulak gambar miss nona combine letak sebelah sebelah, sebab nak imagine bila dia pakai pink belacan and bakal sil pakai kuning, oh miss nona, combination pink belacan & kuning ni sebenarnya cantik, okay je since kuning yang mcm baju ni dia bukan shocking, pastu yang pink belacan dah tentu wana pink yang slow, so obviously tak lawan2 color dia, jerit, hehe.. so bagi i lawa!

in terms of deco kalau pening mcm deco nak color ape, my 2 sen advise is, why dont mcm ni, katalah khemah punya scallop amik pink belacan then kalau ada bunga kat centerpiece buat warna kuning, atau pun deco bunga kat meja beradap boleh buat warna kuning then mix sikit bunga pink.. pastu kat red carpet tabur2 bunga pink kuning, campor2, pastu handbouquet yang pakai baju pink belacan pegang handbouquet kuning, yang pakai baju pink belacan pegang handbouquet kuning, i guess the rules is to have lil bit of kuning n lil bit of pink here n there, so takde gadoh2 kan.. ape pun dedua color complement each other la.. jangan mcm kacau bilau la, sume benda sama2 buat pink kuning pink kuning pink kuning, mcm nak lawan2.. i rasa elok 1 benda kuning, the other thing yang complement benda tu can be pink belacan, and keep it simple, so takde la nampak mcm meriah sangat kan.. hehe.. xpun kalau deco dah kuning, family maybe sume2 pakai pink.. haa ape lagi? pikir2.. hehe.. korang dua couple dah tentu2 pink dan kuning.. suggestion atas ni pun agak caca merba, so think wisely lah miss nona.. i tolong bg2 idea jelah ni.. tu pun kalau boleh pakai, haha..

and oh maybe have 1 more color (org dah pening 2 color, nak kasik 3 color pulak) maybe amik putih or cream to tone down the yellow and pink belacan? kot la kalau tgk fuh, kuning pink je kan..

n kalau cakap pasal pink and kuning my only personal experience was my handbouquet masa tunang aritu, sebenarnya takde warna kuning pun, semua pun pink, from baju, tudung, doorgift, scallop, hantaran, sume soft pink, tapi masa beli bunga nak buat handbouquet i was with jedah mcm terfikir, baju dah pink, mana nak naik kalau pink je kan, so kitorang bantai la amik kuning, tetiba sangat kan.. and dalam rasa mcm tak match tu eventually pink dgn kuning bg i sangat match and lawa (mata i la kan) my non blogger fren yana pun engagement dia theme color pink tapi ada kuning jugak.. just to give u some look of this color made in heaven, wahh gitu! ape pun for me, kuning dan pink belacan adalah kombinasi yang sama lawa dengan color lain, (for me), one thing bila kita yang nak buat, kita rasa skeptical gila, lawa ke tak, elok ke tak, kalau tanya i honestly 2 color ni dia boleh combine sekali.. so in the end dedua pun boleh dapat color yg korang nak, tapi kene discuss la apa yang dicolor kan warna pink, ape yang wana kuning.. miss nona boleh! its just that time mcm ni we just need sister talk kan?

aiyooooo tatau la ape aku tulis ni, harap2 la ada isi, ntah2 aku tulis kulit je sume takleh pakai, haha.. gambar credit to miss nona and google and myself and i..

oh aku pun nanti ada color lain2 from deco and family members, pun aku sebenarnya wat rilek2 sebab malas nak fikir dah, janji aku cantik, yang lain ada aku kesah? (credit to KB) haha..

niss dah pun terpaksa private blog dia and invite aku dah, glad! takde la aku terputus hubungan dgn dia sebabkan org gila yang meroyan bila baca blog dia.. tak paham aku lah, niss take care, ure expecting, jangan stress okeh, not worth at all..

ami, my pray for you!

May 26, 2010
semalam terlambat baca ami’s latest entry, 5 jam lepas ami tulis baru i baca, dan saya sangat terlambat tahu pasal ni, since she got admitted since last weeks, btw her entry is a short one from her but def bring tears to my eyes.. and surprisingly i cried when i read it, and my comment cuma ‘ami!’ tu je.. since tak tahu nak komen ape, its okay, here’s a proper one for u dear, at this mo im not soooo sure on the latest condition of ami, since i dont have fb and twitter but just now dapat baca sikit from yash’s entry that ami went for chemo and stuff and bout her being so strong of all this test, serious rasa sedih.. she just recently married then diagnosed with acute myeloid leukemia.. ami, my heart goes out to you, readers let us pray for her to get well very very soon.. insya Allah..
this is ami, sharing her idea on ‘meja nikah’ with me shortly after her big day, nampak kan yang meja putih tu?

butterlymini take care while you still have your health ♥ – ami

pertunangan yana & mail!

May 26, 2010
sorry yana, i lambat feature u kat blog, dah mcm mag pulak, pasni kalau ada non-blogger yang nak share gamba meh email kat i eh? meh meh.. nanti i publish kat sini comel2.. actually kisahnya yana ni non-blogger, and kitorang just email2 je all this while.. memula kenal kat mesra, pastu terus mesra alam, hehe, pastu email2 pasal cincin risik, cincin tunang ape segalalah, pastu sampai la yana tunang.. suka gila tgk gambar gambar ni, color dia strong pink and sangat sweet.. yana & mail, selamat bertunang, nak ujung bulan baru buat entry (sangat kejam) hehe, hope pasni share2 pasal kawin pulak kan..


oh ya korang agree tak yang diorang ni seiras sangat, mcm kembar versi lelaki dengan perempuan, wahh pandainya aku, hehe.. yana, congrats, thanks tau sebab share gambar dengan i.. padahal kawan dalam e-mail je kan, cewahh.. hehe 🙂 congrats again!!!

butterlymini saya sukanyaaa kalau pink!

my wedding song selection.. half of it

May 25, 2010
terimalah lagu untuk sape2 yang nak kawin dan tengah cari feel nak kawin, KB, marilah dengar, KB marilah.. khairul barriah ye, bukan kambing bacin, hehe… cewah.. ok silalah dengar2 kalau nak, click saje, sume ada link to youtube.. my fav is no 1, 19 (suka giler), 46, 44, 45, 43, 23 haha cukoplah sume suka…


1.
hanya untukmu – BCL
2. aku dan dirimu – ari lasso & BCL
3. afgan – betapa aku cinta padamu
4. afgan – ILU
5. until the end of time – innuendo

6. estrella – ternyata
7. grow old with me – mary chapin carpenter
8. sempurna – andra and the backbone
9. lagu rindu – kerispatih
10. mj – speechless
11. beyonce – after all is said and done
12. tompi – menghujam jantungku
13. camelia – rindu padanya
14. dygta – untukmu
15. dygta – cintamu
16. bunga citra lestari – karena ku cinta kau
17. krisdayanti anang – makin aku cinta
18. glen & audy – terpesona
19. glen – you’re my everything
20. marcell – dengan mu (with you)
21. siti nurhaliza – cintamu
22. innuendo – until the end of time
23. gita gutawa – dua hati menjadi satu
24. glen – aku cinta padamu
25. glen fredly/dewi sandra – when i fall in love
26. terindah – ost adamaya
27. dakmie – dua jiwa
28. sheila on 7 – hingga ujung waktu
29. glenn – kisah romantis
30. anang kris – makin aku cinta
31. shelomita – pharaha cinta
32. ezad & eva – 2 insan
33. ct & m.nasir – bagaikan sakti
34. juliana banos & indigo – sehidup semati
35. gita gutawa – sempurna
36. sheila majid – hadirmu
37. sheila majid – aku cinta padamu
38. sheila majid – inikah cinta
39. memes – mutiara hatiku
40. ruth sahanaya – kaulah segalanya
41. hazrul nizam – kaulah segalanya
42. sheila majid – kasih
43. ungu feat rossa – tercipta untukku
44. jericho rosales – beautiful in my eyes
45. david cook – always be my baby
46. Olivia Ong – L.O.V.E
47. do – have i told you lately
48. il divo – the man you love
49. il divo – everytime i look at you
50. nat cole kong – LOVE
51. colbie cailat – you got me
52. michael buble – everything
53. kc and jojo – all my life
54. zee avi – honeybee
55. jim brickman – my destiny
56. do – we’re in heaven

okay aku ada ni jek, not including zara’s, yg zara bagi ratus ratus weh, takde larat nak list down sumenye kat sini.. hehe.. kindly click sebab ada link to vids kat youtube.. enjoy ya? sumpah berterima kasih pada zara, cos to even cari cuma 56 ni pun dah amik masa yang sangat lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. haha..

(butterlymini icon hilang) oh ada giveaway nanti from me, nanti kan ya?

custom made wedding shoe under myr150!

May 24, 2010
tak tahulah mahal ke murah, and i got a good discount so tak sampai myr150, then tak beli brooch yang mahal sangat since nak 2 ketul brooch kan, kene save di itu and sukaaa kasutnya sudah berada dalam tangan, omigod! mine is comel enough! rina’s as well, but i wont publish mine and rina’s just yet, tapi ape pun design lebih kurang mcm kat bawah ni.. all with bling bling brooch.. 🙂 saya buat satu je, rina buat 2 pasang.. sebab dia ada majlis bertandang.. and dia punya siap lebih awal dulu, mine lil bit later..

saya tahu, wedding shoe can be soo expensive and susah nak cari yang ada ciri2 sesuai untuk wedding kan, pastu cari kat vincci, vincci+, c&k, nose, summit, lewre, aldo, segala kedaila pastu tak jumpa2.. but this time please do not hesitate to visit gavy anytime soon, sebab for comfort-ability i gave 80% since i have a very sensitive flesh down there, but yang dibuat dengan gavy boleh kata dia terletak and ikut contour kaki kita, mcm it is made for u, mcm tu la rasa dia, lepas tu interms of final product i gave 90% sebab ada la sikit2 yang tak berapa nice, i mean like dia lekat insole dia tak kemas, but it is not gonna be visible to anyone’s eyes, except yours, haha.. tapi okay, highly recommended, u can take any designer shoe, mcm christ louboutin yg moose suka sangat, hehe and bring it there, they will do one for you..

if u take 1 shoe, harga for custom is myr120, harga kasut sahaja, kalau nak brooch bling2 pilihan sendiri, pegi beli brooch 2 ketul yang identical then bagi kat dia, dia akan jahitkan, i bought 2 identical brooch for my30, tak mahal sangat, tu je mampu, and kalau buat 3 kasut lg murah since dia akan bagi satu kasut myr100.. harga kasut sahaja, makin banyak makin murah.. interms of custom made, up to what extend? custom yang mcm mana boleh? please check the following:-

choice of color dekat gavy however tidak banyak, sangat limited, satu color tu ada satu tone je, or kalau ada lebih dari satu color, yang color satu lagi tu glittery, kalau malam sangat nice.. so be prepare of not much choice of color.. if u wanted white or off white, u have to settle down with 1 choice je, color dia not really white not really off white, in the middle.. pure white tade, i pun terkilah, cewah.. 🙂

ketinggian heel itu, up to 3 and half inch sahaja, maybe boleh bodek 4 inch, i have mine 3 and half inch, but serious takde rasa nak tumbang whatsoever.. stability is there!

in terms of size, since ini custom made, gavy boleh buat as small as size 4 until besar i tak sure tapi besar la jugak, size 8 or 9 rasanya.. or maybe bigger, pg tanya okay? and kalau nak mcm size 5 1/2 atau 6 1/2 pun boleh, since i know diff shoe kadang2 diff size kan? half an inch does make a different yaw! haha..

selesa ke tak? untuk org yg kaki suka melecet mcm saya rasanya bolehla tahan, sebab belum praktis marathon lg ngan kasut ni, hihi, just pakai dalam rumah so susah nak kata tapi aku tau mmg aku kene melecet gak nanti, tapi ape pun dia mmg betul2 fit kaki, sedap la pakai.. and tak keras, belah belakang tumit dia ada mcm soft cloth untuk elak melecet, so semua nampak okay, serious!

mcm mana nak explain preference kita, design ape sume? printkan gambar kasut yang korang suka, bawak la bape banyak pun, nanti kat sana discuss.. sebab kalau takde gambar susah sikit, nak kene lukis bila nak explain mcm mana rupa kasut tu.. so just print je design yg disukai and bawak ke gavy..

pilihan kain pun, ada color yang kain dia satin which really compliment wedding dress, ada yang bit less satin, ntah tak tahu mcm mana nak explain kain dia, please go and check, kalau bawa kain sendiri tu im not so sure, kalau pegi tolong tanya kan, maybe boleh pakai kain lace ke kan? do ask.. tak tanya pulak yang tu, hehe.. okay move on, bawah ni kira mcm korang nak custom mcm mana la eh kiranya, gavy boleh bikinkan seperti dibawah..

(pic below) platform that are not visible from side mirror (haha) dari tepi lah, kain kasut tu terus tutup platform so platform dia duduk kat belah dalam, get it? mahu begini? bisa..
(pic below) atau platform that visible from side mirror, meaning dia bagi nampak platform tu dari tepi, i would always think yg mcm ni tak bape kemas, sebab nampak platform dia, tapi yeah gavy buat mcm ni tho ive warned them.. hmm.. dia mmg nak kene sembelih, but really both pun okay with me asal cantik and comel.. nampak kan platform dia kat luar..

(pic below) then kalau nak lining mcm ni pun boleh, nampak kan lining dia tu? kalau nak same color, diff color, name it, bagitahu sahaja your preference..
(pic below) then kalau nak tali mcm dalam pic ni pun boleh add, same price saja.. since kadang2 ada org kaki kanan dia muat2 tapi kaki kiri pulak yang longgar sikit so bila jalan2 dah mcm tercabut2 so boleh add tali, kalau dekat gavy dia buat tali yang jenis sangkut je, kira dummy la, bukan jenis yang kene masukkan dalam lubang ape sume tu, leceh kan kalau pengantin especially masa nikah nak kene kuar masuk rumah, and yay! ada bling2 dekat buckle penyangkut dia..
(pic below) selain itu sekiranya (skema, haha) kalau nak heel yang tebal sikit mcm ni pun boleh buat dengan gavy, especially untuk yang buat wedding outdoor, di luar, di atas tanah and rumput so kalau pakai killer heels sure terbenam kan.. boleh buat heel mcm ni, choice of heel boleh discuss.. tho tumit dia agak lebar tapi cantik.. mcm salah satu rina punya..
(pic below) tips terbaik, try cari brooch yang cantik2, yang besar, contoh mcm brooch butterfly ni, oh gila super cantik.. sebab if peep toe design dia almost similar je kan, plain and simple, so to enhance the look and make it different ialah pemilihan brooch, kot kot ada brooch cantik ke, ape lagi boleh la letak kat kasut kan..


okay cara menghubungi gavy:

website:
http://www.gavy.com.my
email:
enquiry@gavy.com.my
(my advise is go straight to gavy, sng deal)
number to call:
03-2698 8222
017-327 9604
(bercakap dengan asyraf)
whereabout:
maju junction shopping centre (jalan tar)
dalam wedding city, infront of lagenda boutique

so ok dah, pegi pegi pegi gavy sekarang! jangan frust2 lagi kalau tak jumpa kasut idaman, buat kat sini, tak la mahal sangat, affordable i think, so pegi buat, yang ini u can always wear it again and again and mind u, cantik, haha.. and suprisingly agak comfy jugalah, maybe kene bawak berjalan selalu as mat salleh selalu buat, wear your wedding shoe everyday and make it soft, so by the time nak pakai dah agak lembut dan tidak mencederakan kaki, orait anything else drop your comments here or alternatively my mail gonna work at its best, mail me at hudabakar@gmail.com

butterlymini credit to ss, u know what u did last summer..