lagenda budak setan

an epic love story, one of a kind.. tak sabar gila okay nak tengok cerita ini, jun ini bakal keluar, dah la dulu dulu aku gilaaaaa sangat dgn novel lagenda budak setan, korang pun kan? haha.. sangat tebal gila novel dia, sampai terkoyak2 la, then tercabut daripada bind dia pastu terpaksa selotape2, haha.. but worth, reading it 100 times pun, worth! dalam trailer ni tgk scene dia lawaaaaaaaaaaaaaa sangat2.. almost similar to khabir bhatia punya style.. okay, sekarang mana novel aku? mana mana? nak baca balik.. takde tak tahu kat mana.. tak boleh locate.. novel katerina je ada kat jedah.. :(((( okay lupa, i seldom read bm novels, tapi masih ada, selected authors, very good one, the rest of my faves normally in english (bukan la nak poyo but for my own reason i find english pengisian dia lebih berat n somehow satisfying) but ahadiat’s especially lagenda budak setan is one of my possesion long long ago..

butterlymini nak baca novel lagi sekali and tengok movie ni..

Advertisements

17 Responses to “lagenda budak setan”

  1. azian abdullah Says:

    huda!!! i pun suka cite ni. memang tak jadik keje okey semata2 nak habiskan novel yg tebal sedabak itu. pastu yg tak boley blah siap nangis2 lagi. feeling sungguh! anyway, i read katerina toooooo….suke!!!

  2. ♥♥relyza♥♥ Says:

    beb…mcmne ekk cite ni? aku ingat2 lupe plak. mana novel tu weh!!
    jom beb, kita g tgk sesama nnt..hehehe

  3. beba Says:

    wah..tak tau plak diorang nak buat movie cerita ni..saya dlu time skolah pon pernah bace buku ni..tu pon sebab dah ramai sgt yg bace and pastu nangis2 bagai..nak gak tau ape yg sampai diorang nangis2 tu..hehe.. 😀

  4. harzharun Says:

    dear…rasanya semua budak pompuan remaja yg suke baca novel akan baca novel ni kan….femes habis zaman kecik2 dulu2…skang dah besar, ada movie lak..i pun x sabar giler nak tgk…btw dear, i tag u…come to my blog!

  5. farhanna Says:

    saya juga baca novel ni!

  6. mama uzma Says:

    huda
    lari topik ehh…yg pasal manik tuh leh la borak2 lebih lanjut..
    ni no iena 012 3824426

  7. asna cute Says:

    Wooo! woooO! mmg nk tgk sesagt nie! harap bkn time wedg asna la dia kuar hehe =)

  8. cik yaya Says:

    uwaaaaaaaaaaaa..aku pon nak tgk cite ni!!!
    hope this can help ahadiat akasyah.i mean with the royalti thingy kann..sian dia..such a waste 😦

  9. cik yaya Says:

    oh lupa..aku demam lagi sbnrnye 😦

  10. ReYNa Says:

    aku pon suka gillerr cite nih!!tp novelnya ntah mana dh campak.huuuuuu.

  11. f.a.r.a.h Says:

    eh ade movie ke nnt? farah pon bace novel nih dulu sis. haha. 😉 best2. ;p

  12. missbutterfly Says:

    sy mau nonton jgk!!!bile kuar nii?

  13. Nurulhuda|Adlie Says:

    azian!! terbaek kan cite ni? omg! mmg terbaek lah, tatau nak komen ape dah.. i jarang suka novel bm unless yg author2 lama2, then kalau yg baru2 pun selected, tapi takde yg i teringat2 mcm lbs.. fuh! katerina pun best kan?

    anor, aku pun sukar nak menceritakan pasal buku dia tebal luar biasa, tp aku percaya ko penah baca, sape tak penah baca dia busuk, haha sukati jek.. jom wei.. dating kita?

    beba, aah tulah ura2 mmg diorang nak buat, skrg pun dah siap dah filem dia tinggal tunggu screening jek.. haa time sekolah kan baca ni.. u dah baca nangis tak? haha i nangis.. 🙂

  14. ctfza Says:

    haa.. tengok trailer dah nangis.. mcm mana neh.. huuu.. nak balik korek balik novel ni.. hehe

  15. ♥♥relyza♥♥ Says:

    jom jom
    bila ekk…kita book tiket byk2…kita g ramai2
    hahahah
    harap2 b4 wedding aku

  16. Lina Says:

    mcm best jer…nmpak cam acting lisa pun makin mantap…nmpak lebih serasi dgn farid…bole lar g tgk

  17. Ami Schaheera Says:

    heeee suamiku (eceh) sangat suka legenda budak setan, pernah i hilangkan buku tu and i belikan dia yang baru coz dia ada whole collection frm this author so kesian pulak if terhilang yg ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: