tour guide area jalan tar

tajuk nak saiko! haha.. saya sekarang secara rasmi adalah tour guide untuk jalan tunku abdul rahman, lynda kasi, atas pencapaian ke jalan tar setiap minggu, bahaha! oh yelah semalam lepas ke ***** (bukan ada benda tak best jadi dicensorkan, tapi melindungi penulis dari didakwa, hehe) beli kain sanding, kami telah ke bak, mengambil baju nikah adlie, i heart heart heart.. walaupun baju melayu sahaja, tapi ini untuk NIKAH okay, suasana nya pasti lain, hehe.. adlie dah la hilangkan receipt, bukan hilang la misplaced so kene locate order n stuff, but jumpa lah, kemas gila bak buat baju melayu.. walaupun tak la belek sangat2 sebab adlie pun tak fitting pun, pasal peluh2 sakan, later, but still boleh nampak la kekemasan dia.. adlie punya baju nikah settle.. and nak tempah baju for raya tapi tak jadi pulak, kain warna baby blue kat situ mmg super cantik, haha.. boleh la match dengan sampin free ***** bagi semalam..mine? baju nikah saya next week kot.. kot lah, ada masa lagi, i dont wanna rush them pasal janji by this month.. n ill do some fitting kot2 terkurus ke? harapan! hehe.. cepatlah settle semua persiapan, serious tak larat! nak bernikah and pegi honeymoon ;)))))) je tinggal dalam hati ni untuk meneruskan perjuangan.. haha exaggerated!

butterlymini long and tiring weekend, doakan untuk kawan baik saya, doakan yang baik2 untuk dia, please?
Advertisements

10 Responses to “tour guide area jalan tar”

  1. ♥♥relyza♥♥ Says:

    wah….
    laki ku beli baju siap aje weh. tu pun banyak songeh. abah dia suh tempah. hehehe
    nak cari sampin ni la pening. aku dah arr tak reti nak pilih sampin.
    ehem..sabar² ekk kak. honeymoon tu slow sket. hahahaha

  2. ctfza Says:

    wah.. tepuk-tepuk kat nurul the tour guide.. yeay.. hehe.. sangat gigih bersemangat nurul.. fza ni dah letih sungguh dah. huu

  3. nUR_rOsALiNdA Says:

    Hahahaha` macam nak guide kat oversea~ ahaks~

  4. harzharun Says:

    huda…mmg patut pun lynda bg anugerah tu kat u…hehehe…other B2B, sila rujuk huda untuk selok belok jln TAR ok..hehe

  5. hazlynda kushairi Says:

    haha tour guide! aku sukak. sape suh tiap kali aku text, ko kat tar tar tar hahaha weh, weekend ni jom? next week aku busy sudeh, nak pindah umah nyehee =p

    babe, bak mmg cantek jahitan die. kazen aku penah buat baju melayu kat situ gak hehe =p

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    anor, laki ko ok beli siap takpe, ada org jenis tak bese, tp tu fussy jugak laki ko, better buat baru dr dengar dia membebel2, hehe.. sampin ikut budget la kan salunya, kalau tersangat lawa tu harga dia ooww sakit jiwa aku tgk.. takpe anor, honeymoon ngan husband mestilah tak sabar, haha..

    fza, ntahla fza, letih jugak ni, tapi apa nak buat semua kat jalan tar.. kene la pegi salu, fzapun tiap mgu kan? hehe.. sampai leh terjumpa lagi kita..

    mala, tulah pasal dah tiap mgu pegi, dah mcm sawan jalan tar, hehe

    harz, tak kose la poyo je lebeh, hehe..

    lynda, nak buat mcm mana, dah sume benda ada kat tar tar tar, situlah aku ada, haa, pindah umah ke wei katne? katne?

  7. MY Says:

    Salam.. boleh tahu kat ner bak tue.. mean exactly where at tar.. I'm sure they did well since you said so. I'm interested .

  8. Nurulhuda|Adlie Says:

    my, bak tu kan, u tahu tak kamdar besar? kamdar yang depan coliseum tu? sebelah kamdar besar tu ada satu lorong nak ke jalan yang salu ada pasar malam sabtu tu, kat lorong tu lah bak.. bebetul sebelah kamdar besar.. ada signboard.. bak ni mmg well known for baju melayu, mmg elok sangat.. and ada juga tempahan for baju kurung..

  9. MY Says:

    My dear.. My dah g tempah baju Melayu kat ctu.. I know that shop.. pernah singgah.. cuma maybe before x nah amik port. Haha.. Belum try tuk baju kurung. sebab nak buat full linin.. Dier ckp RM220.. So hold lah dulu.. huhu.. baju biasa ja.. Anyhow thanks sebab hilite this shop.

  10. Nurulhuda|Adlie Says:

    my, wah.. dah hantar nampaknya, hehe.. haa tu lah sama je ngan i, cuba kalau tak kawin lagi, bukan nampak sume tu, pdahal penah je singgah kan, paham sangat.. but glad u dah hantar, hope baju gonna turn super fine.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: