brazilian wax!

terima kasih kepada jacky, yg berbaik hati menulis on brazilian wax, o yeah saya belum pernah melakukan bz wax jadi minta dia advise selanjutnya.. to those yang mahu baca lebih lanjut juga, here’s the link for quite a complete advise by jacky for bz wax, with recommendation for the best place to execute the mission, and price not to forget, sila visit link ini : jacky – ouch

jadi bila mahu buat, soon, buat satu dulu, then kedua, then ketiga, then boleh buat lagi, haha.. and jacky, thank you again!!

butterlymini the first time tu yg takut sangat, malu lagi tok sah cerita..

Advertisements

11 Responses to “brazilian wax!”

  1. Sha Pattinson Says:

    jacky is nice women ..dia tak kedekut dengan ilmu2 kecantikkan ..hurrmm nak gak try brazilian wax ..tapi tatau bile ..kat sabah unsure ader ke tak ni kena survey ..hiksss

  2. yunayuni Says:

    wow..bz wax? seriously? haha i have not got the guts yet!

  3. syanaim Says:

    ::huda..bz wax tu apa?huhu..x tahu lah:P..::

  4. Nurulhuda|Adlie Says:

    sha, jacky sangat baek hati, haha, better tanya org yg biasa buat kan.. try la sha, kat sabah sure ada..

    yuna, bila lagi nak buat, sementara mmg na kawin ni, haha review jacky pun mcm okay, tahan je lah kot..

    sya =) g google brazilian wax, haha, agak termalu la nak cite.. lil bit private sikit..

  5. syanaim Says:

    ::huda..add me at ym..nasha_naim@yahoo.com..leh share2..:P::

  6. Miss Maira Says:

    omg..sakit giler…
    actualy havent try pun..hehee
    buat kat underarm pun rasa nak menangis… just imagine kat 'situh'.. hohoh..

    *bridezilla ini still ada hati nak try* bley??

  7. Cik Belle Says:

    huhu. berani eyh awak, huda.. kite takut kot.. takut sakit. hahahaha.

  8. jacky hussein Says:

    BZ wax rock! hahaha

  9. hazlynda kushairi Says:

    babe, aku agak gugup bile nak buat nih. once, aku tgh waxing, bilik sebelah buat bz, errkkkkkk dgr die ouch ouch, aduyai, letih tenage batin aku dgr! hahahaha takpe2, ko buat dulu, then express ur feeling k babe!!! hahahahha =p aku nak tapi takot 😦

  10. ReYNa Says:

    aku pon nak wat la.mmg dh ade dlm list aku.huhauhauahua.tp takot juge.tp tetep nk cube.nnti teman aku pi.;p

  11. Squarecut Ring Says:

    OMG…mcm saket je. plus sure malu..huhuhu

    Owh…Hi! ^_^ Nice blog. ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: