♥ Kem’s Wedding

sabtu we went to kem’s wedding, adlies former colleague.. kat bukit bandaraya shah alam, sangat dekat dengan bukit cerakah, oh sure boleh outdoor kat sana kan, panas begitu terik, sangat sangat terik, masa mula2 sampai no music whatsoever was played, senyap, no sound of dj.. rasa lain pulak.. hehe, but later on baru ada.. food is yummy, forgot to snap the gambar.. ada ayam goreng rempah n bijan, butter prawn, daging, dalca, acar buah..
the sweet pelamin..
bunga dia ada harum sundal malam, i love harum sundal malam.. harum sundal malam yang ditanam oleh saya tak pulak kuar bunga, tensi betul..

pengantin manis, masa ni panas gila okay

petals ditabur.. and itu bunga pahar..

mari tgk dekat sikit, bunga pahar dia lawa! size besar besar! and yang penting ape dia? sarung telur dia LACE! color pun pale, soft and shimmer.. i like!
habis close up dah ni, sampai nak terduduk la amik pic ni, pasal org tengah berkerumun kat pelamin, time sanding kan, eh nampak tak lynda? cantek kan? sangat heart! ingat nak pegi merenjis, sure dapat 1 kan, semata2, hehe.. gile..
the door gift, mine yg terkotor kene kuah tu, pastu tertinggal dalam keta adlie, sebal bangat gue! hehe, di dalam bukan telur, ialah choc.. dah la tertinggal, choc lak tu 😦 and famili depan itu ialah kak pah, colleague adlie juga, sangat soft and sweet je kak pah ni.. =)

butterlyminipink hot to go for the year 2010..

Advertisements

17 Responses to “♥ Kem’s Wedding”

  1. hazlynda kushairi Says:

    nok………….!!!!!!!!!!
    ai nampak la u. ai siap sep lagi gambo ni okeh? haish, ape saje berkenaan ngan lace, mmg pujaan hati. tensi tul! ko patut p je renjis, dpt 1 utk rujukan hahaha
    aku pon sukak bangat ngan bunga pahar lacey macey nih. nak try la.
    *poyos berangan*

  2. hazlynda kushairi Says:

    noks, lupe lak aku. thanks babe!!!
    ai sukak bangat.

  3. Nurulhuda|Adlie Says:

    sep jangan tak sep wei, haha.. aku pun heart gila lace itu, sebab tu nampak je mata aku celah2 bunga pahar tu.. haha..

    aku pun rasa ptt g renjis la kan, tapi muka aku ni tau malu lagi pasal ni bukan wedding kawan aku, hehe..

  4. hazlynda kushairi Says:

    haha takpon suh adlie babe. hehe =p its okeh, gambo pon dah memadai. wahhhhhh start la nak berangan nih. hagak2 kalo nak buat sendiri, aku rase kalo w-day aku,, sempat nih. hahaha berangan la cek hazlynda oii~

  5. Nurulhuda|Adlie Says:

    haha suh dia? dia alergic pelamin nok, hahaha.. eh sempat sangat kot wedding ko, mcm la bulan depan ko nak isau sangat, =) itu pasal kita bincang baek punya okay?

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    kasih mu diterima, tapi ada satu kepelikan kenapa wording tak keluar, aku dah buat dah wei, nawal punye ok jek.. aiyoo kene kenalpasti masalah apekah itu..

  7. hazlynda kushairi Says:

    okeh babe. see u kt conference nanti.

  8. ♥♥relyza♥♥ Says:

    chantek!!! pelamin dia very very sweet…
    eekke

  9. Mimy Hamid Says:

    i'm pink in them tooo…till wait

  10. k|ree Says:

    urmmm…memang bunga telur itu sangat cantik…sangat2…

  11. Ami Schaheera Says:

    sweetnya warna… suka sangat :))

  12. Riena Says:

    cantik la bunga pahar diaa…
    teruja babe….

  13. harzharun Says:

    dear…betol la..siyes cun bunga pahar lace!….patotkah i rombak blk all my bunga pahar kristal yg dah siap tu..owh, sgt tamak haloba….huhuhu…

  14. ♥♥relyza♥♥ Says:

    lor
    ni rupanya mastermind layout sama ekk
    ekeke
    ku lupe dah komen ke blom entry ni. tp nak ckp..nice la dais dia. google2 cth pelamin bwh khemah…tak bape nak ado. hehehe
    lynda dear, sempat aje mu nak DIY utk ur wed tu. nnt kerah nawal, huda, alia & dya tlg mu. ku nak jd mem aje
    hahahaha

  15. .ArianiAizat. Says:

    sweetnya wedding =)

  16. ReYNa Says:

    aku berkenan giler ngan bunga pahar tu eeiii..comeynya!:))

  17. AdaNaz87 Says:

    chantiknye pelamin & bunga terlur! ((;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: