♥ jalan jalan semalam…

semalam petang pegi ikea ngan mak ngan ayah ngan angah ngan bos, pasal nak cari kelambu sebenarnya, and some other stuff.. but kelambu habis, will restock in 2 days from yesterday, takde pulak kan kelambu then i saw a nice 2 piece curtain, myr39.90, lacey lacey, i took it and gonna buy the rod that is half moon, nak deco kat kepala katil, after that i saw the actual kelambu that i want to buy on display, before tak penah perasan, soo dont really fancy it la, padahal tadi dah kecewa sebab sold out, hihi, proceed with curtain tadi, then saw lantern sold at 9.90 then i bought also big candle in a pack, and 3 clear vase at myr9.90 each.. for room deco.. and thats all, the other metal metal stuff tu mak punya, pussy willow pun beli, pokok hidup punya, ahh so nice.. love the pokok.. 😉 harap2 la hidup sampai cny next year.. im going with adlie to somewhere today at 2 oclock.. haha story later, tak sabar nak mensettle hal compulsory ini as we dont want to burn our annual leave after this.. 😉 amik kesempatan masih bercuti hari ini..

butterlyminihad a long conversation with khairul barriah binti abu bakar last night.. id realized that ive been abandoning all my besties.. will arrange for kain hunting soon..
Advertisements

18 Responses to “♥ jalan jalan semalam…”

  1. Riena Says:

    pokok bunga pon hang beli kaaa?

  2. Riena Says:

    pokok bunga pon hang beli kaaa?

  3. zielalala... Says:

    sgt rajin mendeco yer..i lom smpai seru lagi nih nk deco2..sbb yg main xsettle lg..hehe

  4. zielalala... Says:

    sgt rajin mendeco yer..i lom smpai seru lagi nih nk deco2..sbb yg main xsettle lg..hehe

  5. ally Says:

    hai huda.. i link 2 u k..=)

  6. ally Says:

    hai huda.. i link 2 u k..=)

  7. Nurulhuda|Adlie Says:

    mak mak yg beli, i? tak kuasalah, hehe..

    beli je, deco nanti agaknya ke laot.. =)

    ally, will link u too dear..

  8. Nurulhuda|Adlie Says:

    mak mak yg beli, i? tak kuasalah, hehe..

    beli je, deco nanti agaknya ke laot.. =)

    ally, will link u too dear..

  9. ♥♥relyza♥♥ Says:

    huda,
    latern tu beso mana?

  10. ♥♥relyza♥♥ Says:

    huda,
    latern tu beso mana?

  11. Nurulhuda|Adlie Says:

    2 dua jenis, satu yg standard size, rm9.90, oklah besar dia, satu lagi besar dari yg standard satu 16.90 je.. without mentol tau tu.. bare cmtu jek.. =)

  12. Nurulhuda|Adlie Says:

    2 dua jenis, satu yg standard size, rm9.90, oklah besar dia, satu lagi besar dari yg standard satu 16.90 je.. without mentol tau tu.. bare cmtu jek.. =)

  13. ♥♥relyza♥♥ Says:

    harus ku jejak ikea nanti..
    ekeke

  14. ♥♥relyza♥♥ Says:

    harus ku jejak ikea nanti..
    ekeke

  15. hazlynda kushairi Says:

    huish!!! lame tak bace blog, menimbun ko hapdate.
    nok nok, pokok tu beli gak?
    aduyai…….
    babe, ape yg lace-lace tu?
    hehehe pantang dengar lace-lace nih.
    babe, kalo bilik kamu hiasan candles yg banyak bangat wahhhhhhh syahdu mlm itu *eceh*

  16. hazlynda kushairi Says:

    huish!!! lame tak bace blog, menimbun ko hapdate.
    nok nok, pokok tu beli gak?
    aduyai…….
    babe, ape yg lace-lace tu?
    hehehe pantang dengar lace-lace nih.
    babe, kalo bilik kamu hiasan candles yg banyak bangat wahhhhhhh syahdu mlm itu *eceh*

  17. Nurulhuda|Adlie Says:

    anor, pegi jangan tak pegi.. =)

    haha aku kan ke duk umah je lynda, harus menimbun.. alah langsir lace lace la camne nak explain pun tatau, dia curtain yg dah siap, ada 2 keping, aku nak wat cam kepala konon kelambu sikit kat kepala katil.. =)

    haha mlm yg syahdu ek, geli aku..

  18. Nurulhuda|Adlie Says:

    anor, pegi jangan tak pegi.. =)

    haha aku kan ke duk umah je lynda, harus menimbun.. alah langsir lace lace la camne nak explain pun tatau, dia curtain yg dah siap, ada 2 keping, aku nak wat cam kepala konon kelambu sikit kat kepala katil.. =)

    haha mlm yg syahdu ek, geli aku..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: