♥ rozek? rosette?

ini boleh mendatangkan marah. kata nak beli langsir hari ni. sekali postpone esok. hehe. takpelah esok pun esoklah. yelah bukan aku yg nak bayar langsir. bapak aku jugak nak bayar. so kalau dia kata esok what to do. cuma kene buat sopan santun sikit 2 3 hari ni 😉

aha semalam bosan lah. aku tak ym pun katherine dan yaya. tu tak ada buzz katherine. haha. then ada ribbon lebih ni masa tunang. saya pun terfikir. nak buat bunga rozek la. mock up satu katanya. rozek mcm seasoned sikit la ek? tapi kalau design mengancam rasanya rozek boleh jadi accesories yg super lawa. so ini yg saya buat bodoh2 semalam. real2 takde la guna butterfly tu. kalau guna butterfly mmg kopak. may opt for manik yg besar2 gedabak tu. jom ramai2 buat rozek? hehe.
oh ye, dah mock up satu. nak buat ke tak rasa tak sure. hehe. malas betul lah. im not one of bridezilla. takde genetic bridezilla. hehe. nape ek?

butterlyminii saw amy’s picture masa majlis nikah at someones blog yg i cant recall siapa, nak kene cari balik, amy sooo pretty in pink and purple.. 😉

Advertisements

16 Responses to “♥ rozek? rosette?”

  1. ♥♥relyza♥♥ Says:

    aah
    amy sgt gorjes kan? amboi…rajin dia nak DIY rozek tu ek…

  2. ♥♥relyza♥♥ Says:

    aah
    amy sgt gorjes kan? amboi…rajin dia nak DIY rozek tu ek…

  3. cik yaya Says:

    ko buat la rozek special utk blogger…puhleeeeesssssss :p

  4. cik yaya Says:

    ko buat la rozek special utk blogger…puhleeeeesssssss :p

  5. f.a.r.a.h Says:

    yg sis buat tuh pon cool gak. tapi of cos la nk buat banyak2 takes time kan. but still yg tuh nice! thumbs up 4 ur art work. hehe. 😉

  6. f.a.r.a.h Says:

    yg sis buat tuh pon cool gak. tapi of cos la nk buat banyak2 takes time kan. but still yg tuh nice! thumbs up 4 ur art work. hehe. 😉

  7. hazlynda kushairi Says:

    katherine?? hahahahahhaha bak gelak katherine LOL!!!

    babe, rozek pon nampak sangat cool n simple. Chomel lak aku tgk ade butterfly tu. Eh, wedding kamu nanti pink ek?

  8. hazlynda kushairi Says:

    katherine?? hahahahahhaha bak gelak katherine LOL!!!

    babe, rozek pon nampak sangat cool n simple. Chomel lak aku tgk ade butterfly tu. Eh, wedding kamu nanti pink ek?

  9. newlywedsbigday Says:

    hye huda =) thanks for dropping by at mine =) you i'm zara's bridesmaid a.ka. her bestfriend! =) thak u for dropping by dear =) muax!! xoxo!!

  10. newlywedsbigday Says:

    hye huda =) thanks for dropping by at mine =) you i'm zara's bridesmaid a.ka. her bestfriend! =) thak u for dropping by dear =) muax!! xoxo!!

  11. NahWaL Says:

    HUda, ko carik dekat blog style me pretty. diorang gune daun2 reput tu. LOL. santik woi.

    sekian, katherine

  12. NahWaL Says:

    HUda, ko carik dekat blog style me pretty. diorang gune daun2 reput tu. LOL. santik woi.

    sekian, katherine

  13. azian abdullah Says:

    daa..sangat cantek lah butterfly tu. memang beli uutk buat rosek ke?it's gonna be very sweet rosette! less is more ;). pssttttt… nanti dah siap, nak satoooo… hehehe

  14. azian abdullah Says:

    daa..sangat cantek lah butterfly tu. memang beli uutk buat rosek ke?it's gonna be very sweet rosette! less is more ;). pssttttt… nanti dah siap, nak satoooo… hehehe

  15. ReYNa Says:

    rajinnya ko!!!aku admire lah!huhuhu

  16. ReYNa Says:

    rajinnya ko!!!aku admire lah!huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: