♥ marathon blog & kain pengapit..

nak marathon semua blog, fuh bride to be blogger semakin makin berkembang, i remember the lastime when i started to blog about engagement and wedding, to read and comment all blog was quite easy cos not soo many of us.. nowadays sempat baca je, comment dah tak sempat.. tapi sempena cuti ni mahu buat semua.. banyak entry best2 kamu semua yang dibaca tapi tak sempat nak dikomen2.. 😉
wanna go see pelamin decorator 9pm tonite to pay the first instalment and sending all the kains for my pengapit yang jauh di mata dekat di hati berada di tanah tumpah darahku kuantan, miss u jedah! oh ya saya KL celuppp! kains for her to wear on my solemn and sanding, pending for khatam, ill courier the kain for khatam later.. saya tak balik kuantan cuma nak pass to my other cousin who are going back to hometown tomorrow morning..

update : kalau meeting adlie dgn bank negara habis awal, kalau habis malam camne nak pegi? please habis awal.

butterlyminidengan amaran jangan buat baju overshadow pengantin 😉
Advertisements

18 Responses to “♥ marathon blog & kain pengapit..”

  1. akudandia Says:

    sangat cantik!!!

  2. akudandia Says:

    sangat cantik!!!

  3. missAtiey Says:

    salam singgah dear!!;)have fun preparing for your big day 🙂

  4. missAtiey Says:

    salam singgah dear!!;)have fun preparing for your big day 🙂

  5. ♥♥relyza♥♥ Says:

    hahaha
    i like ur warning tu
    baru aje lepas discuss ngan adik ttg kain utk pengapit. play safe..i choose off-white for pengapit. ekekee

  6. ♥♥relyza♥♥ Says:

    hahaha
    i like ur warning tu
    baru aje lepas discuss ngan adik ttg kain utk pengapit. play safe..i choose off-white for pengapit. ekekee

  7. f.a.r.a.h Says:

    kat picture tuh baju pengapit ke sis?

  8. f.a.r.a.h Says:

    kat picture tuh baju pengapit ke sis?

  9. cik yaya Says:

    santekk..kalau tau aku offer diri jd bridesmaid.HAHA

  10. cik yaya Says:

    santekk..kalau tau aku offer diri jd bridesmaid.HAHA

  11. hazlynda kushairi Says:

    nok, tema ungu ek? jeng jeng jeng
    kalo aku dijemput, nak carik gak kale same theme, wah over lak aku!

  12. hazlynda kushairi Says:

    nok, tema ungu ek? jeng jeng jeng
    kalo aku dijemput, nak carik gak kale same theme, wah over lak aku!

  13. Sha Pattinson Says:

    nice color ..is it purple??? nice purple kan ..yup semakin ramai bride2be yang berblogging …syabas ..!!!!

  14. Sha Pattinson Says:

    nice color ..is it purple??? nice purple kan ..yup semakin ramai bride2be yang berblogging …syabas ..!!!!

  15. basket_lab Says:

    jm tgk door gift cntik vantage serendah rm 1 !!!

    http://www.basketlab.blogspot.com

  16. basket_lab Says:

    jm tgk door gift cntik vantage serendah rm 1 !!!

    http://www.basketlab.blogspot.com

  17. Riena Says:

    kain pengapit i sudah kasi to pengapit..and she love it…
    utk kain dlm hntrn pon sudah ada…
    ehh suka lah saya itu warna kain..

  18. Riena Says:

    kain pengapit i sudah kasi to pengapit..and she love it…
    utk kain dlm hntrn pon sudah ada…
    ehh suka lah saya itu warna kain..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: