♥ rambut..

haha. cuma nak beritahu bulan february 2010 ini dah setahun saya tak potong rambut. and i love my hair now. longer and thicker. thicker saya punya versi la. compare masa study dulu nipis ya amat. mungkin sekarang banyak makan jadi nutrisi pun separuh ke rambut. but sometimes i do feel rimas cos saya jarang la mcm ni. setahun tu pasti potong 2 ke 3x. paling last rambut sepanjang ini ialah pada tahun 2004 bulan june. fuh lama sungguh. semasa itu baru baru mushy mushy dengan adlie. pernah potong rambut sumpah boyish gila. sampai jiran2 di hostel menjerit! 😉

ini terakhir potong masa february 2009. ye saya simpan byk gambar2 sebab previously i have a blog that related to my daily life. now sudah private kerna sudah ada blog ini. terakhir ini potong style rihanna. padahal pendek gile. hehe. nak simpan sampai kawin sebab nak sanggul tinggi masa pakai tudung or alang alang maybe sampai 2 tahun pada february 2011? yay or nay? haha. yelah korang sume ada bertahun2 kan tak potong rambut. kasi chance la kan nak cite?

butterlyminiarini aku dah cuti. yay! seminggu academy tutup. rehat. hiv test. baju sanding. running sana sini. tgk la ada hasil ke tak. btw balik je from cuti approximately 1 week left for february? my goodness. time flies.

Advertisements

4 Responses to “♥ rambut..”

  1. hazlynda kushairi Says:

    nok, invite le ke personal blo. haha. nak tgk rambutmu. haaa jgn gunteng pendek la. ntah la babe, aku pon same gak. selame umur 26thn ni, sekali je penah pendek in yr 2006. before n after – rambut panjang. haha buruk aku rambut pendek – nampak gemok. babe, kalo tak ujan dan berkesempatan ke jln tar – i'll text or call ek *wink*

  2. hazlynda kushairi Says:

    nok, invite le ke personal blo. haha. nak tgk rambutmu. haaa jgn gunteng pendek la. ntah la babe, aku pon same gak. selame umur 26thn ni, sekali je penah pendek in yr 2006. before n after – rambut panjang. haha buruk aku rambut pendek – nampak gemok. babe, kalo tak ujan dan berkesempatan ke jln tar – i'll text or call ek *wink*

  3. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    beb!!!!g bt sume..nti kabut.and sangat betol ok!!time flies gile cepat kot..aku tingal mcm 1 bulan beb!!!gile ke tak gile??

  4. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    beb!!!!g bt sume..nti kabut.and sangat betol ok!!time flies gile cepat kot..aku tingal mcm 1 bulan beb!!!gile ke tak gile??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: