♥ white frame mirror..

on the other hand. semalam tak sengaja ada singgah melawati tapi kedai semua dah nak tutup2 sebab ntah la. apesal sume nak tutup awal. so i saw this one kedai perabot. and i saw satu cermin. yang boleh nampak 1 whole body bila berdiri. panjang and importantly warna putih frame dia. rasanya im going there tomorrow to BUY. hehe. cos masa nak tengok dia mmg dah nak tarik shutter kedai. nak tutup sangat2. then i went jugak tgk jap. dah la gelap cos dah tutup lampu. harga pun okay. cuma nak tgk quality of the mirror. cos sometimes ada mirror yang mcm funny when u see ur reflection kan.

oh i wanted everything in my pengantin room to be simple seadanya and in white color. with lil bit of purple. so i have white queen bed already with white bedsheet and white quilt. pending mirror, chair for dressing table, dressing table, and side table for bed. buying things separately cos i dont need bed obviously since got 1. as to get cheaper quote. and as im looking for all in white.

butterlymini got invoice for pelamin. bolehlah. price okay. as we dont want to overspend.

Advertisements

6 Responses to “♥ white frame mirror..”

  1. A W E E N N Y E Says:

    sebelum majlis tunang aritu, awn dah suruh en tunang beli set bilik utk umah dia..comel kan, yg cermin nampak kita ni full.leh try2 baju n yg penting nampak awn kurus..ngeee…warna pearl kot..sbb en.tunang x nak wana hitam.so bored 😦

  2. A W E E N N Y E Says:

    sebelum majlis tunang aritu, awn dah suruh en tunang beli set bilik utk umah dia..comel kan, yg cermin nampak kita ni full.leh try2 baju n yg penting nampak awn kurus..ngeee…warna pearl kot..sbb en.tunang x nak wana hitam.so bored 😦

  3. fAtrinA Says:

    i pun tgh survey cermin yg frame putehhh..hehe..neway gud luck dear ;O)

  4. fAtrinA Says:

    i pun tgh survey cermin yg frame putehhh..hehe..neway gud luck dear ;O)

  5. harzharun Says:

    dear…since ur bedroom set kaler puteh n u want purple as theme, i suggest u wat purplr gelap…naik sgt serinya tau…hr tu i beli bunga purple 4 my meja mkn deko nnti, tumpang kat my sister room..bilik dia perabot puteh…nmpk lawa sgt..jeles plak sbb my room perabot kaler kayu..kaler koko..xnaik sgt dgn kaler gelap…kene letak kaler muda2..

  6. harzharun Says:

    dear…since ur bedroom set kaler puteh n u want purple as theme, i suggest u wat purplr gelap…naik sgt serinya tau…hr tu i beli bunga purple 4 my meja mkn deko nnti, tumpang kat my sister room..bilik dia perabot puteh…nmpk lawa sgt..jeles plak sbb my room perabot kaler kayu..kaler koko..xnaik sgt dgn kaler gelap…kene letak kaler muda2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: