♥ gezal mihat, the info

oh saya tidak buat baju di gezal mihat, tidak akan, sebab saya mmg serious shit tak mampu nak buat kat sana.. hehe, lagipun tak plan nak pegi tempat dia, just masuk je bila nampak apa2 bridal house area situ, seronok went in to designer boutique and see their stuff and try the best untuk copy the design haha.. btw, to those who asked, this is the address and hp num..

gezal mihat
016-3064 264
Suite 34P-1-4
Jalan 1/27 KLSC
Seksyen 5, Wangsa Maju
near carrefour, drive thru kfc pizza wangsa maju, nz bawah, gulatis

butterlymini 🙂

Advertisements

12 Responses to “♥ gezal mihat, the info”

  1. Sha Pattinson Says:

    penah skali jumpa gezal nih ..siap berkenalan coz dia nih ..one of my mom punya tailor ..oklah tapi tak terpk nak buat baju dengan dia plak hehehe

  2. Sha Pattinson Says:

    penah skali jumpa gezal nih ..siap berkenalan coz dia nih ..one of my mom punya tailor ..oklah tapi tak terpk nak buat baju dengan dia plak hehehe

  3. Nurulhuda|Adlie Says:

    ohh one of ur mom tailor ek, cantik cantik baju dia, sume pakai chiffon jek.. sangat jatuh cinta.. 🙂 sha g butik dia ke? soo nearby with my house and office.. next time kalau dtg we meet?

  4. Nurulhuda|Adlie Says:

    ohh one of ur mom tailor ek, cantik cantik baju dia, sume pakai chiffon jek.. sangat jatuh cinta.. 🙂 sha g butik dia ke? soo nearby with my house and office.. next time kalau dtg we meet?

  5. cikyuSnida Says:

    hmmm….. hi there. just to share my exp with gezal.

    i pernah tempah satu baju kat sana. masa tu he/she still kat empire tower lagi. tapi, kalau nak sewa baju kat die, okaylah…

    tapi kalau tempah… i suggest not to.

  6. cikyuSnida Says:

    hmmm….. hi there. just to share my exp with gezal.

    i pernah tempah satu baju kat sana. masa tu he/she still kat empire tower lagi. tapi, kalau nak sewa baju kat die, okaylah…

    tapi kalau tempah… i suggest not to.

  7. fahmyzs_yana Says:

    Hi idayusof, bole i tau nape u tak advice kalau nk tempah dgn dia ek? i ada tempah baju utk resepsi last saturday…

  8. fahmyzs_yana Says:

    Hi idayusof, bole i tau nape u tak advice kalau nk tempah dgn dia ek? i ada tempah baju utk resepsi last saturday…

  9. Nurulhuda|Adlie Says:

    miz yash, i dah inform ida, maybe she'll drop by later to answer yr queries? i aritu tak jadi buat kat gezal..

  10. Nurulhuda|Adlie Says:

    miz yash, i dah inform ida, maybe she'll drop by later to answer yr queries? i aritu tak jadi buat kat gezal..

  11. cikyuSnida Says:

    aiyark… ari tu dah reply tau. sungguh! tapi x keluar eh Huda…:(

    anyway,
    sebenarnye dulu acik penah tempah baju kat Gezal ni… back in 2008. acik beli kain chiffon beaded then hantar kat die utk buat baju kurung moden.

    Acik mintak die tambah manik2 kat leher lah kan, standard kain beading heavy ni, kat leher mmg kene tambah sendiri.. btol x?

    die charge acik rm750 utk workmanship. tapi bile siap… manik kat leher tu buruk nak mati. serius x chantek sampai acik anta kat kedai lain utk alter manik tu. hence, additional cost rm200. dah la kain tu je dah rm350 sepasang.

    :((((

    total utk sepasang baju yang acik x puas hati tu je dah sampai rm1000 lebih. rasa mcm sangat x berbaloi.

    anyway, gamba baju tu (yg dh alter)kalau nak tgk… gi click kat sini:
    http://dreamsforplan.blogspot.com/2008/06/gambar-gambar-majlis-pertunangan-saye.html
    *cuba bygkan manik kat leher tu mcmane rupenye kalau x alter?*

    p.s: kalau rasa pelik bace kisah2 dalam blog tu… diam-diamkan aje lah eh. kisah lame tu.

  12. cikyuSnida Says:

    aiyark… ari tu dah reply tau. sungguh! tapi x keluar eh Huda…:(

    anyway,
    sebenarnye dulu acik penah tempah baju kat Gezal ni… back in 2008. acik beli kain chiffon beaded then hantar kat die utk buat baju kurung moden.

    Acik mintak die tambah manik2 kat leher lah kan, standard kain beading heavy ni, kat leher mmg kene tambah sendiri.. btol x?

    die charge acik rm750 utk workmanship. tapi bile siap… manik kat leher tu buruk nak mati. serius x chantek sampai acik anta kat kedai lain utk alter manik tu. hence, additional cost rm200. dah la kain tu je dah rm350 sepasang.

    :((((

    total utk sepasang baju yang acik x puas hati tu je dah sampai rm1000 lebih. rasa mcm sangat x berbaloi.

    anyway, gamba baju tu (yg dh alter)kalau nak tgk… gi click kat sini:
    http://dreamsforplan.blogspot.com/2008/06/gambar-gambar-majlis-pertunangan-saye.html
    *cuba bygkan manik kat leher tu mcmane rupenye kalau x alter?*

    p.s: kalau rasa pelik bace kisah2 dalam blog tu… diam-diamkan aje lah eh. kisah lame tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: