♥ pemekap, booked!

oh my god ya Allah, saya sudah booked pemekap, sejam yang lepas, 2 pemekap sekaligus, untuk majlis nikah and majlis sanding, tak percaya, sumpah! perasaan rasa macam bercampur-baur masa nak bank in bayar deposit.. untuk nikah im having someone soo close to me and for sanding, saya rasa ini adalah bombastic, i cant believe i manage to booked him.. and ofcos kene book awal2 to avoid dissapointment, dan dia boleh buat sampin, pakaikan tudung, itu penting, any further question pertaining hal ini please ask me personally, hudabakar@gmail.com sampai masa ill list down here all the vendor for my wedding tapi bukan sekarang, terlalu awal..

butterlyminialhamdulillah.. lega knowing that i have booked them for my big day..

Advertisements

28 Responses to “♥ pemekap, booked!”

  1. ctfza Says:

    wah.. cepat dan pantas.. harus jadi tema/motto awk. hehe 😉

  2. ctfza Says:

    wah.. cepat dan pantas.. harus jadi tema/motto awk. hehe 😉

  3. ♥ Fasha ♥ Says:

    haa bagus. at least satu benda besar dah setel. dulu sy fikir 6 bln tu awal lagi. tup2 ni tengok tinggal 30 days++ je tapi sy takde baju sanding pon lagi haaa!

  4. ♥ Fasha ♥ Says:

    haa bagus. at least satu benda besar dah setel. dulu sy fikir 6 bln tu awal lagi. tup2 ni tengok tinggal 30 days++ je tapi sy takde baju sanding pon lagi haaa!

  5. harzharun Says:

    waaa…bagusnya huda….xpe..i wait until u kuar list tu…tp siapakah pemekap bombastik itu…jeng jeng jeng…xsabar lak..

  6. harzharun Says:

    waaa…bagusnya huda….xpe..i wait until u kuar list tu…tp siapakah pemekap bombastik itu…jeng jeng jeng…xsabar lak..

  7. Cik Belle Says:

    wah, satu-satu da setel.. alhamdulillah. all the best huda! =)

  8. Cik Belle Says:

    wah, satu-satu da setel.. alhamdulillah. all the best huda! =)

  9. f.a.r.a.h Says:

    another 7 months eh kak? tapi gile well prepared kan? great2. 😉 my sister nye wedding dulu, sbb lambat book, 'pemekap' tuh buat hal lak. end up carik org laen last minute. nasib ok. 😉

  10. f.a.r.a.h Says:

    another 7 months eh kak? tapi gile well prepared kan? great2. 😉 my sister nye wedding dulu, sbb lambat book, 'pemekap' tuh buat hal lak. end up carik org laen last minute. nasib ok. 😉

  11. Anggun Says:

    hi dearies,
    do you still interested to join our free makeup giveaway by petite touch?

    if you do, email me your detail ya 🙂

    anggunje@gmail.com

  12. Anggun Says:

    hi dearies,
    do you still interested to join our free makeup giveaway by petite touch?

    if you do, email me your detail ya 🙂

    anggunje@gmail.com

  13. Anggun Says:

    and, btw, you request for an outdoor makeup session rite? is it for your pre-wed photoshoot?

  14. Anggun Says:

    and, btw, you request for an outdoor makeup session rite? is it for your pre-wed photoshoot?

  15. Nurulhuda|Adlie Says:

    ctfza, i takleh la, rasa restless gila, semakin dekat semakin takut.. so i buat ape yg i boleh buat dulu.. 😉

    fasha, mmg betul tau, ni pun i dah terbayang kalau dah 30+ mcm mana.. fasha cecepat la buat semua.. insya Allah boleh, sebab 2 minggu sebelum majlis u boleh la rilek sikit..

    harz, dia bombastic la bg i, sebab i ni biasa2 je kan, untuk wedding i dapatkan special sikitlah, sekali je, nak jugak melawa, lambat lagi kot i reveal the vendor, segan la, kang kata org menunjuk2.. harz, cepat.. dah decide then stick, hehe.. betul pun we tends to change our mind especially bila tgk yg lagi lawa, tapi kdg2 first choice tu yang terbaik, sama mcm jodoh kita jugak.. 😉

    farah, true true, ape pun buatla secepat mungkin, i have tips untuk org yang belum plan nak kawin, tapi nanti sis upkan ek, tulah nasib baik kakak u jumpa replacement, kalau tak, frust kan..

    petite touch, omg!! i love to participate, dah send an email to u, hope im allowed to join.. tq soo much!!! aah for outdoor photoshoot.. just a simple and sweet makeup will do, cos i really love simple makeup..

  16. Nurulhuda|Adlie Says:

    ctfza, i takleh la, rasa restless gila, semakin dekat semakin takut.. so i buat ape yg i boleh buat dulu.. 😉

    fasha, mmg betul tau, ni pun i dah terbayang kalau dah 30+ mcm mana.. fasha cecepat la buat semua.. insya Allah boleh, sebab 2 minggu sebelum majlis u boleh la rilek sikit..

    harz, dia bombastic la bg i, sebab i ni biasa2 je kan, untuk wedding i dapatkan special sikitlah, sekali je, nak jugak melawa, lambat lagi kot i reveal the vendor, segan la, kang kata org menunjuk2.. harz, cepat.. dah decide then stick, hehe.. betul pun we tends to change our mind especially bila tgk yg lagi lawa, tapi kdg2 first choice tu yang terbaik, sama mcm jodoh kita jugak.. 😉

    farah, true true, ape pun buatla secepat mungkin, i have tips untuk org yang belum plan nak kawin, tapi nanti sis upkan ek, tulah nasib baik kakak u jumpa replacement, kalau tak, frust kan..

    petite touch, omg!! i love to participate, dah send an email to u, hope im allowed to join.. tq soo much!!! aah for outdoor photoshoot.. just a simple and sweet makeup will do, cos i really love simple makeup..

  17. Nurulhuda|Adlie Says:

    belle, tu lah satu2, tapi dalam list banyak gak lagi, bertambah2 lg ada, tapi yang besar2 ni i harap dapat setel cepat, sebab besar2 ni guna duit banyak sikit, so nak kene arrange budget.. u pun, dah boleh arrange for wedding, serious dont delay..

  18. Nurulhuda|Adlie Says:

    belle, tu lah satu2, tapi dalam list banyak gak lagi, bertambah2 lg ada, tapi yang besar2 ni i harap dapat setel cepat, sebab besar2 ni guna duit banyak sikit, so nak kene arrange budget.. u pun, dah boleh arrange for wedding, serious dont delay..

  19. Princess Cindellyna Says:

    wahhhhh…sunggguhhhh pantas.lagi 7 bulan w-day dah booked mak andam….hebat2…hihi.gud luck~=)

  20. Princess Cindellyna Says:

    wahhhhh…sunggguhhhh pantas.lagi 7 bulan w-day dah booked mak andam….hebat2…hihi.gud luck~=)

  21. huhu Says:

    hi there!

    omg… tolong lah share the MA.. hehehehehe

    i tipu kalau taknak tahu the rate and all.. hmm thehuhu.com(at)gmail(dot)com.. awak email saya nanti k.. yeah..

    awak lah si bijak mengatur..

    *clapclap*

  22. huhu Says:

    hi there!

    omg… tolong lah share the MA.. hehehehehe

    i tipu kalau taknak tahu the rate and all.. hmm thehuhu.com(at)gmail(dot)com.. awak email saya nanti k.. yeah..

    awak lah si bijak mengatur..

    *clapclap*

  23. A W E E N N Y E Says:

    okey….awalnye…
    takpe..at least save the date with him..
    x payah pening2 kan?

  24. A W E E N N Y E Says:

    okey….awalnye…
    takpe..at least save the date with him..
    x payah pening2 kan?

  25. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    bagus beb!!cargas!!!miss u satu hari tak sms ko..aku bz!wakakak

  26. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    bagus beb!!cargas!!!miss u satu hari tak sms ko..aku bz!wakakak

  27. Riena Says:

    sangat pantasnyaa kamu..baguss2
    sya pun sudah dpt makeup cuma x byr lagi aje..eheheh

  28. Riena Says:

    sangat pantasnyaa kamu..baguss2
    sya pun sudah dpt makeup cuma x byr lagi aje..eheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: