♥ pemekap & fabric…

ada 2 perkara yang membuatkan saya agak gembira malam semalam, setelah 1 perkara agak malang, yang terjadi pada hari jumaat, sila check entry hari sabtu, alhamdulillah.. double terus setelah banyak bersabar, memang ada hikmah, tak dapat itu dapat benda lain kan.. no. 1 pertaining pemekap for reception.. once dah confirm then insya Allah baru boleh disclose.. belum bank in deposit lagi, sabar.. hihi, and no. 2 on fabric for nikah and reception, he finally approved my choice, since there will be slight changes on what we have agreed previously, benda biasa je tapi buat saya happy, tp belum beli lagi la pun, ntahla, tatau nak cakap mcm mana, so far apa saya rasa nak buat saya buat dengan syarat adlie juga suka, btw u guys all good things comes in due time, serious sampai masa ia datang.. berusaha and jangan super risau, benda tu akan dtg naturally inline with our efforts & kesabaran..
butterlyminigila takut nak deal dgn pemekap, padahal baik je orgnya.. dan sms secara tiba2 dari dia juga yang mengerakkan saya.. lama dulu pernah bersms2 dengan dia, itu sebabnya dia boleh terjah balik, hehe kalau tak sumpah sudah lupa satu benda penting.. terima kasih pemekap..
Advertisements

8 Responses to “♥ pemekap & fabric…”

  1. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    wah..siapakah pemekap itu ya!heheheh…miss u beb!haritu sms2 tibe2 je diam!apeda!!eehehhe

  2. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    wah..siapakah pemekap itu ya!heheheh…miss u beb!haritu sms2 tibe2 je diam!apeda!!eehehhe

  3. BuTtErFlyInFraMe Says:

    uikss mcm saspen jeee cite dengan pemekap tu..heheheh

  4. BuTtErFlyInFraMe Says:

    uikss mcm saspen jeee cite dengan pemekap tu..heheheh

  5. Dandelion Kiss Says:

    stalker tuh
    minat kamu yang.
    dari dulu, kini dan
    selamanya.

    hehehe

    ouh, pemekap ya?
    lalala

  6. Dandelion Kiss Says:

    stalker tuh
    minat kamu yang.
    dari dulu, kini dan
    selamanya.

    hehehe

    ouh, pemekap ya?
    lalala

  7. Mrs.Qarlista Says:

    huda..ade stalker? ape kes nihhhh..heehe..cool bebeh..

    pasal pemekap tu, yerp..kene carik pemekap yang'kena jiwa' ..means yang ngam la kan..kalau tak serasi mungkin akan jadi tak selesa..anywhoo..i know u'll make the rite choice and pick the great one for u.. 🙂

  8. Mrs.Qarlista Says:

    huda..ade stalker? ape kes nihhhh..heehe..cool bebeh..

    pasal pemekap tu, yerp..kene carik pemekap yang'kena jiwa' ..means yang ngam la kan..kalau tak serasi mungkin akan jadi tak selesa..anywhoo..i know u'll make the rite choice and pick the great one for u.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: