♥ Z & A, ribut..

ini kejadian sedikit ribut, hehe, buah-buahan tiba sedikit sebanyak lewat, soooo.. me and along my cousin brother who was one of the superb runner menjadi ribut, bekas buah for time being i put the roses bouquet to cover, org like why la kan 0 je bekas buah tu.. and bekas buah pulak agak dalam so dalam kelam kabut tu we try our best untuk susun buah cantik cantik, tapi mmg tak boleh.. so i was like mana sotkabar ni sotkabar please, read : suratkhabar lama.. hehe.. mana ada sotkabar lama sini, so think, korek bekas plastic laju2 jumpa plastic transparent yang boleh gumpal2 buat base kat dalam bekas buah tu, then ada satu alas dulang organza extra so dapat cover plastic itu, nicee!!

then barulah dapat susun dengan baik buah buahan itu, hehe gila sekali perkara ini! have someone you can rely on, serious they will execute like their own wedding.. hehe.. kami la tu, berusaha! tapi sort like tak puas hati sgt, cos cha cha merba je susunan buah tu, 😦 butterlymini masa ni actually tok kadi dah sampai, tu yang ribut, haha, btw no matter how ribut its still fun and sweet..
Advertisements

12 Responses to “♥ Z & A, ribut..”

  1. Mrs.Qarlista Says:

    * Huda si Gadis Kebaya Hitam*

    😛

  2. Mrs.Qarlista Says:

    * Huda si Gadis Kebaya Hitam*

    😛

  3. ♥ Fasha ♥ Says:

    jam fossil tu design dia mmg cantek2 la. bekas dia pun fancy kan

  4. ♥ Fasha ♥ Says:

    jam fossil tu design dia mmg cantek2 la. bekas dia pun fancy kan

  5. Nurulhuda|Adlie Says:

    nad, haha, malu i letak pic kat sini 🙂

    fuschia, aah cantik2, i suka range dia yang tali square square, sebab design cantik and boleh act as a bracelet at the same time.. 🙂

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    nad, haha, malu i letak pic kat sini 🙂

    fuschia, aah cantik2, i suka range dia yang tali square square, sebab design cantik and boleh act as a bracelet at the same time.. 🙂

  7. harzharun Says:

    seb bek la ade adik kazen cam u huda..reti nak setelkan seme benda..

  8. harzharun Says:

    seb bek la ade adik kazen cam u huda..reti nak setelkan seme benda..

  9. k|ree Says:

    bole la deko hantaran sendiri nanti… 🙂

  10. k|ree Says:

    bole la deko hantaran sendiri nanti… 🙂

  11. Nurulhuda|Adlie Says:

    harz, aah tu lah, mmg runner habis aritu.. 🙂

    kiree, ntahlah boleh ke tak nanti, hehe..

  12. Nurulhuda|Adlie Says:

    harz, aah tu lah, mmg runner habis aritu.. 🙂

    kiree, ntahlah boleh ke tak nanti, hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: