♥ timepiece..

yay! 1 more thing berjaya dibeli, this time ialah jam, saya for me plan masuk swatch, guess and fossil, sb suka yg simple2 je n sangat mampu beli, in the end fossil for me, a simple square geometric, duo tone of matte gold & shiny brown, ala modern vintage, haha super panjang giler description 🙂 the one that i bought was actually soooooo last season collection, but like i care? love it sooo much and it comes with green tag, 30% less of retail price, sooo i took it dengan happy and its actually wrong info, hehe.. mine is cheaper than him, i saw a wrong tag i guess.. 🙂

and adlie, he got for himself from the same store, glad sama, would be nice i guess, after surveying session around ou, looking here and there every jam store, he was actually looking at either seiko or fossil, and hampir2 terbeli seiko but berjaya tak beli, then kat fossil when i was looking at mine, tgh pilih2, pose2 pakai jam infront cermin he instantly fall for one of the jam.. so we got the same brand yet an opposite kinda design, he’s always with the skema design and i always go eccentric! btw thats him, i loveee!

and we got to choose the container for the jam, so i choose one with xmas tree and adlie with buah pear design, lega sudah beli jam and affordable too and sangat suka, oohh and i love shades from fossil, neat.. butterlyminifancy swatch, but i guess i wanna have something different from the existing one.. and lgpun swatch skrg design agak kureng ek? having the same jam on display since ages..

Advertisements

10 Responses to “♥ timepiece..”

  1. k|ree Says:

    tak pernah tengok fossil punya brand…usually, utk hubby terus ke casio and mine terus ke elle..heheheh…

  2. k|ree Says:

    tak pernah tengok fossil punya brand…usually, utk hubby terus ke casio and mine terus ke elle..heheheh…

  3. harzharun Says:

    i pun tgh survey watch…for my en tunang…xbgtau pun kat dia nak bg jam..hehehe

  4. harzharun Says:

    i pun tgh survey watch…for my en tunang…xbgtau pun kat dia nak bg jam..hehehe

  5. Nurulhuda|Adlie Says:

    kiree, my first time as well.. i tak begitu fussy this time, it was easy but i love it soo much.. elle pun cantik2, btw mr casio u mestilah beli casio kan, hehe..

    harz, during xmas season ni sesuai la to grab pfume and jam, salunya packaging cantik, ada discount and free gift juga.. 🙂 bestnya jadi tunang u, dapat suprise jam.. btw ok u memilih? i pening.. hehe from the simplest to the complicated design.. 🙂

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    kiree, my first time as well.. i tak begitu fussy this time, it was easy but i love it soo much.. elle pun cantik2, btw mr casio u mestilah beli casio kan, hehe..

    harz, during xmas season ni sesuai la to grab pfume and jam, salunya packaging cantik, ada discount and free gift juga.. 🙂 bestnya jadi tunang u, dapat suprise jam.. btw ok u memilih? i pening.. hehe from the simplest to the complicated design.. 🙂

  7. BuTtErFlyInFraMe Says:

    design lama pun takpe, janji kita puas..kita yg nak pakai kan..i pun tak brapa into dgn fancy watch sgt.. 🙂 pilih brand pun brand yg lama2 gak…hihi, tapi takpe, asalkan i suka..hahaha

    huhuuu..suka kombinasi brown beg and sage ribbon tu!!! :p(sorry tergila skit kat sinii)

  8. BuTtErFlyInFraMe Says:

    design lama pun takpe, janji kita puas..kita yg nak pakai kan..i pun tak brapa into dgn fancy watch sgt.. 🙂 pilih brand pun brand yg lama2 gak…hihi, tapi takpe, asalkan i suka..hahaha

    huhuuu..suka kombinasi brown beg and sage ribbon tu!!! :p(sorry tergila skit kat sinii)

  9. Nurulhuda|Adlie Says:

    alena, soo last season, ah janji suka kan, org bukan tanya ni season bila, opss..

    i tau ape muslihat u tergila kat sini, hehe.. mmg nice, brown and sage, ur theme color kan, i pun suka, especially u lah, bride to be yang berani go different!!!

  10. Nurulhuda|Adlie Says:

    alena, soo last season, ah janji suka kan, org bukan tanya ni season bila, opss..

    i tau ape muslihat u tergila kat sini, hehe.. mmg nice, brown and sage, ur theme color kan, i pun suka, especially u lah, bride to be yang berani go different!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: