♥ Z & A, Opening…

this and coming entry is for WLT, and for semua bride to be, there will be beberapa part la, cos i have lot to write and lotsa pics, so please bear with me.. cewahhh.. hehe.. i try my best to share my experience being one of the runner on that day.. it was impromptu but the last time i check with kakak besar she said everything was perfect.. yay, happy! berbaloi sakit kaki ku ini mcm baru pas balik camping..
lil bit of introduction, she is my cousin sister, anak paklong, from ayah side, later on i will post her picture, so i will do coverage from a to z, try not to miss any important details, kakak besar ure soo gonna be famous, hehe.. and hope u dont mind if i gave any advise or suggestion from my point of view, 🙂 WLT bff is going to held her reception here @puteri later next year, so im not sure whether this info is enough or what but this what i can do la dear..
okay mari mulakan, we reached puteris’s at 9am+, kakak was there already, maybe from 8, kerana saya dari rumah, not from paklong’s place, so when we arrived we straight away naik ke restoran, kerana restoran puteri adalah di atas bukit, parking area near the restaurant entrance are limited, it can fit 8 cars double parking, and the other side cuma 2, so give priority to pengantin car and immediate family car, for guest boleh parking bawah sebab later on will be very difficult, cos masa wedding kakak we need to do few announcement sebab ada car yang block other car, so parking area atas should be for family yg akan stay till the end of the event..
this is the place for solemnization ceremony, tingkat 1, so upstairs ada 2 side satu carpet area untuk pelamin, then satu side ada meja, i think around 5-6 table, sebab before nikah ada breakfast disediakan… so masa sampai yes i knew already what should i do, is to setup the hantaran.. okay deco for her hantaran is very simple, the day before, on friday night sudah siap, she did the flower in bouquet style, and tie with ribbon then masukkan balik dalam bekas air and ready to be put to the hantaran tray.. hence easy job for us, but tak jugaklah kan easy jobnya cos ada red ribbon yang basah skit, so kene ganti, but it was manageable.. 🙂 and not to forget nak kene potong batang2 bunga tu.. kakak during that time sedang bermekap2.. and still i kacau2 her cos i forgot some or many of her pesanan she told us earlier, haha, she was too quick la in giving instruction.. ya ampun!

this the hantaran, its 5 – 3, so sorry for the over exposure cos i play with it the night before and lazy to change accordingly, terang gila pics, takde nak edit, this is pics from my own camera, from op later, op was my cousin as well, yang snapped during my engagement aritu.. this is from abg adnan to kakak, white rose and purple filler, i dunno the name la of purple filler tu, WLT, help me figure out, hehe..petite cakes from abg adnan to kakak as well, soo cute but i love from kakak to abg adnan.. i dunno from where, secret recipe eh? tak kan?
half of the hantaran, sorry dah la pic tak lawa, pastu tak amik sume, gila ni pun kira okay la while bz doing keje snap jugalah mana yg dapat, okay yang dalam kotak tu dates from batel, the bekas putih for fruits, from kakak to abg adnan menggunakan rose merah and white filler baby breath.. this is the petite cake, soo in love, sangat cute and sangat sedap i tell u, i got 1 malam tu, yay!! petite cake like this is soo cute, tiny tiny one..
this is the cincin, sangat heart cincin, cantik! and mas kahwin previously we tie it together with the bunga emas, mmg simple just gulung duit myr50 2 keping then ikat ngan gold ribbon.. nice, eventhough with no lavish decorations.. then ini to abg adnan, still with the same style, flower arrangement in bouquet.. and tepak from abg adnan.. simple one, no need to deco much, just put the sirih from my moms kebun, then white rose and baby breath, done by along, everyone like a hardworking ant, hehe, eventhough no formal briefing but sume pandai settlekan..
yay! finally this is the bunga tangan, this is buatan sendiri, she wanted calla lilies tapi calla nya sangat kurus2 dan tak nak kembang, so in the end she opt for real lilies, mix with calla lilies daun then baby breath and purple filler, simple arrangements.. i put bunga tangan on her pelamin mini siap2 so when later she came in from mekap room she just sit and the flower will be on her lap.. this is the bakul that i help kakak membuatnya aritu, saya buat satu, cos cam hilang skill, haha.. sorry! so 1 bakul for dates, small lil favor for guest untuk nikah, and 2 we put first the purple orchid for the flower girls..
okay we move on to the next one, car decoration, this is not biasa2 car, this is a very style car and cool one, hehe.. so this job was handled by dear ain, kakak sudah siap buat bouquet and tie with ribbon, cuma nak kene potong batang, and nak ikat to the door knob or handle tu.. manage to capture the pic ongoing the process..
this is the sampah during the process, ini mmg sangat kegigihan cos we only have 1 small scissor sahaja, the things is white scissor sudah dikeluarkan from plastic mlm tu masa mak mak ikat ribbon kat bunga telur, and when i reach home sudah ingat mau bawa gunting dari rumah tapi last2 lupa.. so we share that 1 small scissor, for upstair with hantaran and downstairs with cars.. superb, sume siap on time!ada 2 car used on that day, for white one, we use carnation, white and vibrant red color also baby breath, tie with red ribbon, i likeeee! sangat terserlah..
i think kakak said for back door only, but i think ain did it for all 4 door, tapi mmg nice… serious all four is soo much better and lawa.. 🙂 this is for blue one, dark blue, saya terpaling suka kereta yang ini, we use white carnation with purple filler yang masih belum tau apakah namanya.. and also white ribbons..
nampak dah kan sikit rupa carnya, later show the full one, soooooo cool! and paling penting both car belongs to abg adnan, hehe and to drive one wasnt easy at all, will story later, so funny!!

butterlymini till the next entry on the menu for breakfast… and follows by her nikah pelaminan as well as the ceremony juga.. 🙂

Advertisements

24 Responses to “♥ Z & A, Opening…”

  1. faratul Says:

    it seems like ur kenduri lak since u crite sgt detals.. 🙂 next nurul..

  2. faratul Says:

    it seems like ur kenduri lak since u crite sgt detals.. 🙂 next nurul..

  3. BuTtErFlyInFraMe Says:

    wahhhh gila sy teruja dgn both car!!! siyes and the deco tu sgt menyerlah, and i terfeeling mat salleh sekejap…kalau lah i pun ada kete camtu….hehehe..

    suka!suka!suka!!!!!!!

  4. BuTtErFlyInFraMe Says:

    wahhhh gila sy teruja dgn both car!!! siyes and the deco tu sgt menyerlah, and i terfeeling mat salleh sekejap…kalau lah i pun ada kete camtu….hehehe..

    suka!suka!suka!!!!!!!

  5. Nurulhuda|Adlie Says:

    tulah mcm kenduri i, 1 sebab WLT bbf nak buat reception kat sini, i i have to write in details abit, and being the runner theres alot that learned, so mmg kene detail2, next? hehe, baiklah..

    alena : teruja kan dgn car tu, haha, i lovee! deco simple but because car tu mmg cool so menyerlah la.. the car mmg nice as a wedding prop!!

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    tulah mcm kenduri i, 1 sebab WLT bbf nak buat reception kat sini, i i have to write in details abit, and being the runner theres alot that learned, so mmg kene detail2, next? hehe, baiklah..

    alena : teruja kan dgn car tu, haha, i lovee! deco simple but because car tu mmg cool so menyerlah la.. the car mmg nice as a wedding prop!!

  7. Lina Says:

    deco hantaran tu simple tp sgt cantik jg kereta tu mmg cool gilerr

  8. Lina Says:

    deco hantaran tu simple tp sgt cantik jg kereta tu mmg cool gilerr

  9. zul Says:

    nice…canteeekkk…. suci dan bersih, macam ikatan yg termentarai itu…

  10. zul Says:

    nice…canteeekkk…. suci dan bersih, macam ikatan yg termentarai itu…

  11. Dandelion Kiss Says:

    simple yet damn cute.
    comel2 hantaran tuh!

  12. Dandelion Kiss Says:

    simple yet damn cute.
    comel2 hantaran tuh!

  13. harzharun Says:

    mn la korang dpt idea2 yg bernas cam gini!!.bernas la..

  14. harzharun Says:

    mn la korang dpt idea2 yg bernas cam gini!!.bernas la..

  15. azian abdullah Says:

    ala..suwitnye deco kete tu. nmpk mcm vintage giler..english concept eh da?
    ke ala2 saloma gitu? 🙂

  16. azian abdullah Says:

    ala..suwitnye deco kete tu. nmpk mcm vintage giler..english concept eh da?
    ke ala2 saloma gitu? 🙂

  17. hidden.wing Says:

    bestnye..i love vintage car for wedding too..but we dont have nice one & rental out there quite expensive…

    the purple filler is statice@sea lavender..dulu my fiance kasi this bouquet..the color last for two years tau hehe..

    thanks huda..tak sabar for more pics! =)

  18. hidden.wing Says:

    bestnye..i love vintage car for wedding too..but we dont have nice one & rental out there quite expensive…

    the purple filler is statice@sea lavender..dulu my fiance kasi this bouquet..the color last for two years tau hehe..

    thanks huda..tak sabar for more pics! =)

  19. saya cik puan syaz Says:

    hie nurul.. i adore the petite cake.. can u ask them kt ner diorg dpt the soo chomellest tue.. heheh.. i link kan blog u kt blog i k.. tenkius.. =D

  20. saya cik puan syaz Says:

    hie nurul.. i adore the petite cake.. can u ask them kt ner diorg dpt the soo chomellest tue.. heheh.. i link kan blog u kt blog i k.. tenkius.. =D

  21. Nurulhuda|Adlie Says:

    akak, simple je kan, the way she like it.. 🙂 kete tu mmg cool!

    zul, suci kan, hehe wait till u see the pelamin, lg suci i rasa..

    ian, simple and less, terinspirasi jap..

    harz, idea yg bernas yg mana satu ni? hehe, mcm byk je yg bernas..

  22. Nurulhuda|Adlie Says:

    akak, simple je kan, the way she like it.. 🙂 kete tu mmg cool!

    zul, suci kan, hehe wait till u see the pelamin, lg suci i rasa..

    ian, simple and less, terinspirasi jap..

    harz, idea yg bernas yg mana satu ni? hehe, mcm byk je yg bernas..

  23. Nurulhuda|Adlie Says:

    azian, suwit kan, vintage gila! untuk wedding mmg sangat sesuai.. ala takde ala ala saloma pun, hehe.. ill post pics some more later, tak sempat nak draft..

    WLT, best kan, i lovee also, aah if you want to rent it i bet the rental fee mesti mahal, tulah this one belongs to pengantin lelaki, so it was nice to have it on their wedding..

    bunga tu mmg salu ada kan kalau dlm bouquet its just the name i didnt get till today..

    i will post pic later, on pelamin, food and stuff, scenery.. cuma belum sempat je lagi ni.. 🙂

    syazana, will ask her on cakes tu, cos i pun suka tersangat comel and petite, its like a mini version of real cake, 🙂

  24. Nurulhuda|Adlie Says:

    azian, suwit kan, vintage gila! untuk wedding mmg sangat sesuai.. ala takde ala ala saloma pun, hehe.. ill post pics some more later, tak sempat nak draft..

    WLT, best kan, i lovee also, aah if you want to rent it i bet the rental fee mesti mahal, tulah this one belongs to pengantin lelaki, so it was nice to have it on their wedding..

    bunga tu mmg salu ada kan kalau dlm bouquet its just the name i didnt get till today..

    i will post pic later, on pelamin, food and stuff, scenery.. cuma belum sempat je lagi ni.. 🙂

    syazana, will ask her on cakes tu, cos i pun suka tersangat comel and petite, its like a mini version of real cake, 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: