♥ ketibaan & sesi berbincang..

bila dah nak bertolak dari kepong adlie ada sms said that nak gerak dah then tak lama tetiba maklong naik tanya eh rombongan dah sampai belum? i was like tak sure sebab adlie pun tak call lagi, then i called him rupanya dia mencari pakcik lagi sorang tersesat sampai carrefour then i think maklong ayah n others decide to go n jemput rombongan masuk.. i was upstair all the time so from gambar sahaja dapat tgk suasana ketika itu..
ramai juga yg ada, adlies’ mother, his pakcik and makcik, his abg long semua pun ada.. adlie masa ni duk kat luar, hujung sekali, hehe.. rombongan masuk rumah then mereka salam2, duduk and proceed with discussion.. and this time rupanya ayah menjadi jurucakap.. bila tgk gambar br tau.. so sweet of him! cos i thought he asked pakcik madnoor jadi jurucakap.. n from adlie’s side his uncle pakcik din as jurucakap.. i met adlie’s uncle, pakcik din few years back, masa tu ada dinner arup kat pan pac.. this is 2nd time meeting him..
then mereka terus berdiskusi on our wedding arrangement.. tak dengar ape pun kat atas cos mereka kat ruang depan.. jadi saya tunggu jelah kat atas.. adlie pulak kat luar.. 🙂
actually masa merisik hari tu rasanya mcm dah cover quite alot on wedding arrangement, this time confirmkan balik semuanya… then xlama lepas tu mestilah sesi menyarung cincin kan.. fuh sesi paling berdebar..
butterlymini next update : sesi menyarung cincin..
Advertisements

6 Responses to “♥ ketibaan & sesi berbincang..”

  1. Wahida Yaakub Says:

    wah ada rentetan setiap episod 😀

    masa i tunang, time berbincang ni lah saat yang i rasa paling berdebar sampai nak pengsan. tak pernah rasa cuak camtu seumur hidup ok! ;P

  2. Wahida Yaakub Says:

    wah ada rentetan setiap episod 😀

    masa i tunang, time berbincang ni lah saat yang i rasa paling berdebar sampai nak pengsan. tak pernah rasa cuak camtu seumur hidup ok! ;P

  3. dialicious Says:

    wah grandnye mcm tunang.lepas i tunang aritu i terpkr..eh asal x nikah je terus ek..mcm xde beza pun tunang.heheheh

  4. dialicious Says:

    wah grandnye mcm tunang.lepas i tunang aritu i terpkr..eh asal x nikah je terus ek..mcm xde beza pun tunang.heheheh

  5. Mrs.Qarlista Says:

    nad pun cuak gak mase diorag discuss tuh..tahpape je..hehe..

    aiyoh.nak puji laaa. huda memang terer la buat episod-episod nih.nad nye engagement aritu macam tunang koboi jek..hehe. Nih nak citer balik mcm tunggang-langgang je ape yg ada lam kepala nih..so end up dah malas..hehe..

    btw, sab yang mane yang huda maksudkan tu?? siyesly nad mcm tak paham..hehe..and then gambar yg mane ek? tak bleh nak recall la huda.. 🙂

  6. Mrs.Qarlista Says:

    nad pun cuak gak mase diorag discuss tuh..tahpape je..hehe..

    aiyoh.nak puji laaa. huda memang terer la buat episod-episod nih.nad nye engagement aritu macam tunang koboi jek..hehe. Nih nak citer balik mcm tunggang-langgang je ape yg ada lam kepala nih..so end up dah malas..hehe..

    btw, sab yang mane yang huda maksudkan tu?? siyesly nad mcm tak paham..hehe..and then gambar yg mane ek? tak bleh nak recall la huda.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: