♥ my malam raya..

malam raya… on and off ym-ing with adlie, despite all the masak2, kemas2 task that both of us need to execute.. hehe.. sempat je kan..
angah birthday celebration..

done : rendang ayam, ketupat beras 🙂

ongoing : curry daging & ketupat palas..

tahun ni lupa dah raya kali ke berapa di kl.. read : bandaraya kuala lumpur.. its not that i dont have kampung, i have in total 3 kampung, kuantan, ipoh & melaka but sadly i dont have wan, atok, nenek & opah anymore.. sad! dulu2 raya first kat ipoh, raya ke 3 bertolak balik kuantan, sekarang takde dah.. furthermore ayah & mak siblings are all having their daughter & son coming back for raya at their very own house.. semua dah celebrate sendiri2 tak mcm masa dulu.. bila ingat balik first time dulu raya kat kl mmg rasa lain sangat, cos this is kl afterall, tapi sekarang best juga.. u know its only 6 of us but it is more than enough… and later after kawin pun insya Allah ill get the opportunity to be with both family during hari raya pertama.. 🙂

butterlyminiyay.. finally its raya tomorrow selepas sebulan berpuasa..

Advertisements

2 Responses to “♥ my malam raya..”

  1. Mrs.Qarlista Says:

    hehe..mesti huda pun tak sabar nak tunang gak kan..wuwuwuw..risaula..macam2 benda ada dlm kepala ni..

  2. Mrs.Qarlista Says:

    hehe..mesti huda pun tak sabar nak tunang gak kan..wuwuwuw..risaula..macam2 benda ada dlm kepala ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: