♥ yesterday…

semalam kelam kabut, i finish work at 330 & i have half an hour to get ready cantik2! pukul 4 adlie pick me up sebab nak g amik baju yg mak bg kat tailor dulu kat intan baiduri, dah siap.. masa mula2 tgk baju tu mcm terkejut sebab nampak kecik, serius! hehe.. mcm baju budak kecik, bila pakai mmg terletak betul2 la.. kain pun cecukup je panjang.. latest addition so that i have all my kurung/kebaya line up for raya.. 🙂
semalam agak busy, ada convocation, not mine but the students.. yay for them!

venue : legend hotel, lepas amik baju kat tailor terus pegi legend sebab convo start aroud 6.. oh ya, had this for berbuka.. before indulging with the main course..

chaos gila but overall i really had fun cos dasein are a big happy family! then as i informed him that the event will probably finish at 11 but it was not! so knowing him.. he’ll sms me every other minute.. akhirnya habis around 12 so adlie pick me up.. as promised pergi sahur sama2 kat selayang.. mengantok gile 🙂

butterlyminimak bagi brooch, batu putih & biru gelap, love it!

Advertisements

4 Responses to “♥ yesterday…”

  1. *pil.tahan.sakit* Says:

    wah raya sakan.. baju da siap
    then engaged.. bestnye. i punya kena beli je sbb xsempat nak tempah hehe 🙂

    selamat hari raya in advanced eh? maaf zahir batin.. 😀 raya da nak dekat.. semoga ceria dan berbahagia aidilfitri kali ni 😉

  2. *pil.tahan.sakit* Says:

    wah raya sakan.. baju da siap
    then engaged.. bestnye. i punya kena beli je sbb xsempat nak tempah hehe 🙂

    selamat hari raya in advanced eh? maaf zahir batin.. 😀 raya da nak dekat.. semoga ceria dan berbahagia aidilfitri kali ni 😉

  3. syanaim Says:

    ::u buat i lapar lah..hihi..::

  4. syanaim Says:

    ::u buat i lapar lah..hihi..::

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: