♥ tiny miny update

dah dapat quotation from kak alia on our hantaran, so within our budget oklah.. tak sabar tunggu siap… 🙂 and nothing much to do lah sebab dah outsource yang itu, untuk baju tunang pulak, mmg dah siap its just that kain tu ada beads n some of the beads tu mcm dah agak longgar, so nak kene jahit skit for double protection, realizing that im not that soft graceful type, duk redah je sana sini.. tapi belum start2 lagi.. then mak nak cari langsir pun belum bawak lagi pegi nagoya.. then nak decide kuih ape nak add for menu, xtau la nak mintak kuih ape, kuih lapis jela kot.. kuih bakar ke.. then i need to give extra care to : my face.. pada tarikh 3 september muka mmg sangat penuh jerawat yg datang sebulan sekali, burst habis la this month due to menstrual war within my body.. scary la cos tunang nanti 3 october.. 😦 kalau jadi lg mmg habislah! so kene jaga sikit la bulan ni till the event..then ape lagi, nak kene kemas bilik for countless time, sebab masih ada junkies yg sayang nak dibuang, eventually kene buang juga just it happens gradually.. hehe.. every week buang sikit2.. diet takde lah kot sebab mmg bulan puasa ni makan sangat sikit, hilang selera.. ape lagi.. nak kene jemput sedara2/kawan2 officially.. this weekend nak cari songkok & maybe tudung kalau ada space nak pilih… veil pun belum check mana boleh rent.. banyak sebenarnya nak kene buat.. cuma buat2 berada dalam denial mode.. last minute kelam kabut…

butterlymini kami : minggu ni agak kerap berjumpa, g pasar ramadhan la sama sama, g supper kenyang kenyang kat kfc la.. n after this no more fast fud for a while… 🙂
Advertisements

16 Responses to “♥ tiny miny update”

  1. JENAB AND JANE Says:

    dear,bape upah u dpt utk hantaran ek.
    care to share?=)

  2. JENAB AND JANE Says:

    dear,bape upah u dpt utk hantaran ek.
    care to share?=)

  3. Lady Says:

    daling, u sangat kena jaga muka.. masa i tunang dulu pon muka berjerawat. walopun satu, tapi ia adalah sangat gabak! hehehe.. muka i tak cun. itu adalah salah satu sebab tannak tunjuk gamba tunang kat u.. :p

    *wink*wink*

  4. Lady Says:

    daling, u sangat kena jaga muka.. masa i tunang dulu pon muka berjerawat. walopun satu, tapi ia adalah sangat gabak! hehehe.. muka i tak cun. itu adalah salah satu sebab tannak tunjuk gamba tunang kat u.. :p

    *wink*wink*

  5. ~mrs.amy ~ Says:

    bz2 gak…jgn lpa jga diri k..stay cute;)

  6. ~mrs.amy ~ Says:

    bz2 gak…jgn lpa jga diri k..stay cute;)

  7. CikYana(",) Says:

    u nk kad raya?
    send me ur full name n home address

    send kt my YM
    cikyana_8523@yahoo.com

  8. CikYana(",) Says:

    u nk kad raya?
    send me ur full name n home address

    send kt my YM
    cikyana_8523@yahoo.com

  9. Nurulhuda|Adlie Says:

    nona : i did not take any order to decorate hantaran, i hantar kak my friend sis in law.. 🙂

    bie : huh muka mmg penting, kalau pakia tudung sume tutup org pasti notice apa yg ada kat muka even just a tiny pimple, hehe.. ala ngada! saje tanak tunjuk gamba lawa…

    mynoooo : nape pvt? invite la kita…

    cik yana : as per request.. hihi 🙂

  10. Nurulhuda|Adlie Says:

    nona : i did not take any order to decorate hantaran, i hantar kak my friend sis in law.. 🙂

    bie : huh muka mmg penting, kalau pakia tudung sume tutup org pasti notice apa yg ada kat muka even just a tiny pimple, hehe.. ala ngada! saje tanak tunjuk gamba lawa…

    mynoooo : nape pvt? invite la kita…

    cik yana : as per request.. hihi 🙂

  11. JENAB AND JANE Says:

    heee…i maksudkan brpa upah nye kt tmpat u wat tu…hehe

  12. JENAB AND JANE Says:

    heee…i maksudkan brpa upah nye kt tmpat u wat tu…hehe

  13. syanaim Says:

    ::wah juz menunggu hari jerlah ni..congrate babe!!::

  14. syanaim Says:

    ::wah juz menunggu hari jerlah ni..congrate babe!!::

  15. wahidayaakub Says:

    aha saya juga mempunyai masalah dengan jerawat. harap2 jerawat2 skalian duduk diam2 dan tidak keluar pada hari pertunangan cik nurul ye. sila behave ye jerawat. 😉

  16. wahidayaakub Says:

    aha saya juga mempunyai masalah dengan jerawat. harap2 jerawat2 skalian duduk diam2 dan tidak keluar pada hari pertunangan cik nurul ye. sila behave ye jerawat. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: