♥ borong…

last weekend sempat ke nilai sekali lagi, just nak pegi 1 tempat je this time, beli karpet… sebab kat rumah mmg tak banyak carpet, nanti bila buat majlis nak kene ada jugak kan… so we bought besar 3, medium 1.. lega bab ni.. we kinda save around 400, kinda la, tatau save ke ape, sebab biasa la.. letak harga mahal, pastu bg murah.. sama jela kot kan.. after that we went to angah’s, place, uitm shah alam, nak dinner dgn dia sambil hantar seluar bersih.. masa duk kat bawah hostel perindu 3 nampak bilik dia kecoh2, pastu officer uitm bawak sorang roomate dia sambil dipapah, masa tu risau jugak kan, keadaan sekarang ni, rupanya dia collapse sebab panas sangat….

penat sungguh hari tu, sampai tertido kat bawah 😉
love4
Advertisements

4 Responses to “♥ borong…”

  1. Lina Says:

    makin byk dah preparation… bagus gak beli karpet tu awal2 masa wedding nanti xyah kalut2 dah nak gi beli

  2. Lina Says:

    makin byk dah preparation… bagus gak beli karpet tu awal2 masa wedding nanti xyah kalut2 dah nak gi beli

  3. kakchik Says:

    salam ramadhan my dear nurulhuda.

    banyak borong karpet tu mesti untuk engagement day kan? murah juga harganya kalau 4 bidang karpet just aroung 400. dah tak lama lagi tempoh menunggu tu, kakchik rasa makin dekat makin dup dap dup dap hehe.

    apapun, selamat menjalani ibadah puasa.

  4. kakchik Says:

    salam ramadhan my dear nurulhuda.

    banyak borong karpet tu mesti untuk engagement day kan? murah juga harganya kalau 4 bidang karpet just aroung 400. dah tak lama lagi tempoh menunggu tu, kakchik rasa makin dekat makin dup dap dup dap hehe.

    apapun, selamat menjalani ibadah puasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: