♥ beli barang lagi…

adlie was super duper busy this weekend, bawak keje balik kat umah, dengan penat weekday lg.. kesian sangat.. dlm keta drive pun ketara nampak ngantuk.. but i dragged him nak beli brg =)since sabtu ive spent all day, my time with family so ahad i met him untuk beli2 brg mana yg takde lagi.. im not feeling well too, i think due to internal heat la, cos rasa bahang je badan, but i do frequently took my temp, its always below 38, so normal temp tu.. i think i need to detox or maybe eat/drinks lotsa air, or anything that cools off my body…
went to ssf, nak tambah bunjut + cari bakul, nasib bunjut ada stok warna pink, warna agak vibrant compare to lastime, then jumpa bakul yg disukai.. malas nak analytical sangat, otak asik fikir takut tak cantik je, spent more or less kat sana then we both feel hungry no bfast for that day, me la.. adlie makan rasanya..

pegi makan.. desa park city waterfront.. my 2nd time here, 1st masa demam+sakit tulang rusuk yang pelik adlie bring me here for steamboat, mula2 ingat nak mkn secret recipe sb limited kedai makan kat sana, just a tiny mini mall, then nampak bbq chicken.. 😉this restaurant they’re using olive oil tapi tak dapat notice the diff, but of cos lagi bagus kan…adlie’s meal for the lunch.. quite okay for 1 person.. mash pot itu sangat sedap! bbq chic ala ala mcm nandos juga.. cuma nandos mmg super spicy la..

mine, chicken sandwich, sedap + very big portion! boleh mkn 2 org, baru je sebelum tu cakap dgn adlie, mcm penah baca bbq chic ni small portion, skali makan sampai kenyang! ayam suppose to be spicy tapi tak pun… dah habis makan he wanted sushi kat jusco, cant believe he is now sooooooo into sushi… especially unagi, dulu bukan main tak nak, hehe…

then ke pasar borong selayang, cari nenas.. adlie’s mother kalau buat pineapple tart mmg superb! suka sangat2 makan tart itu, every raya im gonna have 1 bekas besar for myself only.. hehe.. kot kot belum raya dah habis sebab buat mcm makan nasi, this year mak tak buat banyak, cuma kalau ada request n for menantu2.. 😉

ive a long ym session with adlie yesternite, helping him with stuff, hope that he got the opportunity.. insya Allah..

berkenaan veil, i think ill go with the same lace for veil to match the outfit, but it must be a minimalist kinda lace… 1 meter cukup ke nak amik border lace tu? or maybe 2 meter? or? mmg im not going to be there when he bought the kain.. so its all in his hand lah nanti.. 😉 tp pulak not all lace suitable for veil.. aiyak.. berserah jelah…
love4
Advertisements

8 Responses to “♥ beli barang lagi…”

  1. BuTtErFlyInFraMe Says:

    1 meter is enuff kot kalau ur veil tu tak panjang sgt.. 🙂

  2. BuTtErFlyInFraMe Says:

    1 meter is enuff kot kalau ur veil tu tak panjang sgt.. 🙂

  3. Huda Luna Says:

    sdp nye mknn..

    huhu

    1.5m ok x?
    mcm takot x ckop je..

    erm..
    kakak x sehat ke?

  4. Huda Luna Says:

    sdp nye mknn..

    huhu

    1.5m ok x?
    mcm takot x ckop je..

    erm..
    kakak x sehat ke?

  5. yunayuni Says:

    dah decide on veil? i have replied your comment at my post.heheh.

    anyway, i think for mine i had a veil yang guna pattern lace sama dgn baju jugak.it wasnt bad.like u said, not too heavy.minimal je.

    bab2 meter ni saya tak reti nak agak.heheh.siapa yang beli kain?tailor or your hubby to be?

  6. yunayuni Says:

    dah decide on veil? i have replied your comment at my post.heheh.

    anyway, i think for mine i had a veil yang guna pattern lace sama dgn baju jugak.it wasnt bad.like u said, not too heavy.minimal je.

    bab2 meter ni saya tak reti nak agak.heheh.siapa yang beli kain?tailor or your hubby to be?

  7. Mrs.Qarlista Says:

    huda..baru perasan entry ni. Nad ingat BBQ chic portion kecik je sebab tak penah order dienye sandwich! Nanti blehla try.. yummie!

  8. Mrs.Qarlista Says:

    huda..baru perasan entry ni. Nad ingat BBQ chic portion kecik je sebab tak penah order dienye sandwich! Nanti blehla try.. yummie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: