♥ the time traveler’s wife..

i want to read (i have to) = the time traveler’s wife, 2003 bestselling novel, before the official debut of the movie here in Malaysia on 8 October 2009, tak lama lagi… im soo gonna buy the novel asap!

the trailer…

the soundtrack… a mini version of broken from lifehouse…

love4

Advertisements

10 Responses to “♥ the time traveler’s wife..”

  1. casper Says:

    erm..tak ingat sangatlah apa lists kita bagi kat nurul..
    but here we go…
    sunday at tiffanys by james patterson
    why man wont listen and women can't read maps by allan and barbara pease.
    the last lecture by randy pausch
    marley and me by josh grogan.

    buku yang kita baru baca is before i forget by mellisa hills.
    the longest trip home by josh grogan
    mb u can read brida by paullo coelho

    time traveler wife kita ada baca 1/3 kat borders aritu..not bad gak act..wanted to buy tapi buku kita pun berlambak nih..hehe…

    nurul ada mph warehouse sales kat pj from 12 till 16 august nih..

  2. casper Says:

    erm..tak ingat sangatlah apa lists kita bagi kat nurul..
    but here we go…
    sunday at tiffanys by james patterson
    why man wont listen and women can't read maps by allan and barbara pease.
    the last lecture by randy pausch
    marley and me by josh grogan.

    buku yang kita baru baca is before i forget by mellisa hills.
    the longest trip home by josh grogan
    mb u can read brida by paullo coelho

    time traveler wife kita ada baca 1/3 kat borders aritu..not bad gak act..wanted to buy tapi buku kita pun berlambak nih..hehe…

    nurul ada mph warehouse sales kat pj from 12 till 16 august nih..

  3. casper Says:

    oh ya nurul u shud really buy buku tu bcoz i baca aritu pun dah mengalir airmata sikit…hahha..so if tat book can make me cry so its worth it

  4. casper Says:

    oh ya nurul u shud really buy buku tu bcoz i baca aritu pun dah mengalir airmata sikit…hahha..so if tat book can make me cry so its worth it

  5. Dandelion Kiss Says:

    halu lalink,
    awat video memanjang
    ke tepi tuh?
    pi edit pat!

  6. Dandelion Kiss Says:

    halu lalink,
    awat video memanjang
    ke tepi tuh?
    pi edit pat!

  7. Nurulhuda|Adlie Says:

    sudah.. =)

  8. Nurulhuda|Adlie Says:

    sudah.. =)

  9. CikYana(",) Says:

    hey dear
    haah arini dating ngan si dia
    lalala kt umah dia la
    cz smlm kenduri abg long dia
    so 1st time jmp de whole fmly
    so quite neves

    but alhamdulillah
    everything going smooth 🙂
    nnt2 yana cite psl myDear okey

  10. CikYana(",) Says:

    hey dear
    haah arini dating ngan si dia
    lalala kt umah dia la
    cz smlm kenduri abg long dia
    so 1st time jmp de whole fmly
    so quite neves

    but alhamdulillah
    everything going smooth 🙂
    nnt2 yana cite psl myDear okey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: