♥ keluar sama

petang tadi keluar dengan my other half adlie and his mother, mak adlie memberi saya sehelai kain untuk dibuat baju kurung raya… happy sangat 😉 pastel color, blueish.. tak sempat nak snap pic kain tu, tadi masa keluar sama2 terus hantar kat tailor, buat kurung pesak riau… ini chinese tailor, mak pun mmg selalu hantar kat sini… tadi masa amik measurement aiyoo, rasa mcm kaku kejap cos mak ada jugak.. dah la badan mcm naik sikit skrg ni.. malu.. hehe, tailor ni siap bagi card lg.. baju ready a week before raya…
then we went to NSK Selayang, cari bakul pulak.. tapi takde bakul yg sesuai, i was soo clueless nak beli bakul untuk ape, then only i know for what…. esok, berdebarnya..
Advertisements

4 Responses to “♥ keluar sama”

  1. CikYana(",) Says:

    hey dear
    da nmpk sesuatu?
    lalalala
    apekah itu yer?

    tenkiu sooo much
    🙂

  2. CikYana(",) Says:

    hey dear
    da nmpk sesuatu?
    lalalala
    apekah itu yer?

    tenkiu sooo much
    🙂

  3. Lina Says:

    wahhh sudah cium molot dgn bakal mak mertua yer bagus… bagus…

  4. Lina Says:

    wahhh sudah cium molot dgn bakal mak mertua yer bagus… bagus…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: