♥ cite cite…

takde proper eat-out on the day of his birthday this year, mine pun bakal ter-sama sebab datenya fall masa weekday.. nape eat-out, sebab we normally during birthday salu indulge dengan makan makan… kalau last year sangat success.. 2 2 time weekend, so 2 2 tu makan sesedap rasa.. 😉 then this time around dia demam pulak, so takde date.. cuma hari ahad dia teringin nak makan ayam so kfc la kan.. bila saya dah ada appetite dia pulak kurang appetite, tapi kurang sikit je kot.. licin je makan… hot & spicy dah kembali, yum! suppose ni tiny treat from me la, tapi duit ada myr20 je, tak ke atm so he pays like myr8 lagi.. kira belanja jugak kan.. hopefully this weekend okay so boleh makan best2 sikit… & harry potter !! hari ni balik keje ada org tu pick-up, sebab meeting nearby.. tapi kan dari office ke rumah cuma 5 minit.. ;( kejap jek.. kejap pun sempat cite cite jugak, on wed invitation card padahal lambat lagi, tapi still nak cite & warna masa bertunang.. kira dah finalised, warnanya ialah :
Advertisements

16 Responses to “♥ cite cite…”

  1. Dandelion Kiss Says:

    hehehe
    warne org pompuan.
    memang tak leh dipisahkan.
    hoho

  2. Dandelion Kiss Says:

    hehehe
    warne org pompuan.
    memang tak leh dipisahkan.
    hoho

  3. *pil.tahan.sakit* Says:

    yeah.. camni kalau i kawen pon nak warna pink gak.. sbb nampak sweeeeet 🙂 btw.. pink n blue..nampak contrast..but it's nice color 🙂

  4. *pil.tahan.sakit* Says:

    yeah.. camni kalau i kawen pon nak warna pink gak.. sbb nampak sweeeeet 🙂 btw.. pink n blue..nampak contrast..but it's nice color 🙂

  5. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    beb
    i really like the color.
    tapi mumy aku tak habes2 suh green.so aku memberontak takmo beli baju..hahhaha..boleh mcmtu?ahaks

  6. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    beb
    i really like the color.
    tapi mumy aku tak habes2 suh green.so aku memberontak takmo beli baju..hahhaha..boleh mcmtu?ahaks

  7. ~mrs.amy ~ Says:

    wah, turquoise pn ader…huhu

  8. ~mrs.amy ~ Says:

    wah, turquoise pn ader…huhu

  9. Lina Says:

    nice pink n turqoise… bestnye kfc… akak skrg kene diet control so fast food nih terpaksa disisihkan huhuhu

  10. Lina Says:

    nice pink n turqoise… bestnye kfc… akak skrg kene diet control so fast food nih terpaksa disisihkan huhuhu

  11. Sha Pattinson Says:

    pink turqoise is cool colour ..can't wait to see your engagement day ..!! siapa yang birthday?? u ke??

  12. Sha Pattinson Says:

    pink turqoise is cool colour ..can't wait to see your engagement day ..!! siapa yang birthday?? u ke??

  13. Nurulhuda|Adlie Says:

    ian : warna pink sweet, sesuai la kan..

    anem : u nak buat pink juga masa kawin? hehe i pun terasa mcm nak repeat the same color for wed, maybe diff shade..

    feena : green pun lawa, aku suka green apple, sangat vibrant !! g beli wei baju, ko tu dah dekat sangat dah…

    akak : akak tu lah makan lagi tak jaga, xpe sabar la sikit, kuar sahaja baby abiskan pantang sila makan kfc..

    sha : ala u suka merah itam kan? hehe, pink turqoise bg i complement each other, it might be typical but in the end its what u love to have on your day…

    bukan bday i la sha, my bf.. =)

  14. Nurulhuda|Adlie Says:

    ian : warna pink sweet, sesuai la kan..

    anem : u nak buat pink juga masa kawin? hehe i pun terasa mcm nak repeat the same color for wed, maybe diff shade..

    feena : green pun lawa, aku suka green apple, sangat vibrant !! g beli wei baju, ko tu dah dekat sangat dah…

    akak : akak tu lah makan lagi tak jaga, xpe sabar la sikit, kuar sahaja baby abiskan pantang sila makan kfc..

    sha : ala u suka merah itam kan? hehe, pink turqoise bg i complement each other, it might be typical but in the end its what u love to have on your day…

    bukan bday i la sha, my bf.. =)

  15. Sha Pattinson Says:

    ic ..i ske merah hitam tapi i tak realisasi kan kat wedding i ..hahaha tatau la tgk la camne nanti …btw happy belated birthday to you bf ok ..all the best ..to your both la ..

  16. Sha Pattinson Says:

    ic ..i ske merah hitam tapi i tak realisasi kan kat wedding i ..hahaha tatau la tgk la camne nanti …btw happy belated birthday to you bf ok ..all the best ..to your both la ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: